Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Heaven Testimonies, Part 9 — Happy Doggie Angel

2022-02-25
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
Li-Hua: Mielőtt anyám a Földre jött volna, találnia kellett egy megfelelő személyt, aki a gyermeke lehet, hogy befejezze a tesztjét. Folyton keresett egyet. Sok angyal jött el, de egyikük sem egyezett bele. Én is eljöttem hozzá. Őszintén megkért, hogy segítsek neki befejezni a feladatát. Beleegyeztem, és ő nagyon boldog volt. Azután ő lement a Földre.

Li-Hua: Néha lementem meglátogatni a leendő anyukámat, és rájöttem, hogy ő még olyan kicsi. Ezért úgy gondoltam, hogy először kutya lehetnék, mert egy kutya élettartama épp annyi idő, amennyire anyukámnak szüksége van, hogy felnőjön. Egyszer láttam, hogy az angyalok sorban állnak, hogy különböző nemes és gyönyörű kölyökkutyákként szülessenek. Abban a pillanatban én is kutya akartam lenni, ezért beálltam a sorba.

Li-Hua as angel: Hű, fantasztikus! Ez egy máltai. Nagyon szeretnék az lenni.

Angel: Jól van! Először az lehetsz.

Li-Hua as puppy: Annyi kiskutya! Nem tudom átpréselni magam, hogy elérjem az anyakutyát. Megnézem, mit tehetek! Mmm... Hű! Meleg van. Csípős és édes is. Annyira finom! Olyan jó érzés felnőni.

Li-Hua as puppy: Hm? Valaki tart engem. Hűha! Van egy ágy és egy tál a kutyáknak. Jujj! Miért hús és csont megint?

Caregiver: Miért nem eszel?

Li-Hua as puppy: Hűha! Saláta. Ez csodálatos! Mmm... Finom!

Caregiver: Ó, értem. Szereted a salátákat is! Tessék. A többi mind a tiéd.

Li-Hua: Azért, hogy könnyebben tudjak kimenni játszani a kertbe, a gondozóm egy kutyaajtót szerelt az ajtó aljára. Hűha! Esik az eső! Annyira csodálatos! A kerti talaj nedves, puha, hűvös és hideg. Olyan jó érzés! Ez annyira kellemes.

Caregiver: Hé! Miért koszoltad össze magad ennyire? Gyere! Gyere be zuhanyozni!

Li-Hua: A gondozóm gyakran rakott egy halom napon szárított mosott ruhát az erkélyre. Belebújtam a ruhakupacba, aztán aludtam benne.

Caregiver: Kicsi baba, kicsi baba!

Li-Hua: Először nem akartam válaszolni neki. De féltem, hogy aggódni fog, ezért néhányszor ugattam.

Li-Hua: A kutyaként eltöltött időm már majdnem lejárt. Egy nap, amikor a gondozóm nem volt a közelben, felkészültem a távozásra. De a gondozóm rájött, és azonnal a karjaiba vett. Lassan elhagytam a kutya testét. Egy pillanat alatt ugyanolyan méretű angyallá váltam, mint a gondozóm. Rájöttem, hogy nem érti, mit lát, ezért azonnal átalakultam kutyává. A gondozóm azonnal megértette, és boldogan integetett nekem, hogy elköszönjön tőlem. Gyorsan visszatértem a Mennybe fent.

VO: Kicsit később, ahogy Li-Hua visszaemlékszik, angyali lények tömege gyűlt össze izgatottan, hogy lássa Ching Hai Legfelsőbb Mester gyönyörű táncát!

Angels: Hűha! Ching Hai Legfelsőbb Mester táncolni fog!

VO: A nap, amikor Ching Hai Legfelsőbb Mester táncolt, 1995. október 25-én volt, a Ching Hai Legfelsőbb Mester Napja ünnepségen. Abban az időben Li-Hua emberként készült megszületni.

Boy angel: "Siess! Itt az ideje, hogy megszüless."

Little angel: A kutyád akarok lenni.

Many angels: Mi is szeretnénk a kutyáid lenni.

Li-Hua as angel: Nagyon sajnálom. Csak néhányat tudok kiválasztani közületek.

Li-Hua as angel: Követtem egy angyalt Isten helyére. Isten a trónján ült. Isten arra kért, hogy válasszam ki a hiányosságaimat, amikor emberré válok. De túl lusta voltam választani egyet.

God: Gyermekem, csak egy Mesternek nem kell hiányosságokat választania.

Li-Hua as angel: Akkor Mester akarok lenni!

God: Mesternek lenni nehéz feladat, tudod? És megvan a saját küldetésed, hogy megtedd most. Hagyom, hogy emlékezz a Mennyre, de arra nem fogsz emlékezni, hogy mi a küldetésed.

Li-Hua as angel: Aztán elkezdtem összeszedni a hiányosságaimat. És sokat választottam.

Arch angel: "Túl sokat választottál!"

Li-Hua as angel: Gyorsan eltávolítottam néhány hiányosságot.

VO: Li-Hua másnap reggel, 1995. október 26-án született.

Li-Hua: És azután, amíg a Földön felnőttem, mindig emlékeztem a Mennyre. Nem említettem, amíg nem beszélgettem anyámmal nemrég. Most apám, anyám, az öcsém, a kutyáim és én nagyon boldog életet élünk együtt. Ezt a történetet látva, remélem, mindenki ugyanúgy tudja szeretni az állatokat, ahogy a saját családunkat szeretjük.

Vegán mellékhatás: az egyetlen lehetőséged a Menny.

A Mester minden tanítványának hasonló, eltérő, vagy több belső spirituális élménye és/vagy külső világi áldása van; ezek csak néhány példa. Ezeket általában megtartjuk magunknak, a Mester tanácsa alapján.

További beszámolókért és letöltésért kérjük látogass el ide: SupremeMasterTV.com/to-heaven
Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android