Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Mennyei beszámolók, 7. rész – A Mester a kristály hintójában elvitt egy körútra a Tejútra

2021-07-24
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Két-három perc meditáció után csodálatos látomásom volt. Még hallottam a szobatársaimat, és minden más a szokásos módon zajlott, de úgy éreztem, hogy belső énem kilépett a bölcsességszememből. Hirtelen a szemem előtt megjelent a káprázatos Tejút a színek kaleidoszkópjában. A Tejút szikrázott az égen; a távolból kristályfehér lovak által húzott kristálykocsi jött felém. A szeretettől túlcsorduló Mester kristályfehér csipkeruhában jelent meg. Leszállt a hintóról, megfogta a kezemet, és behívott a hintóba.

A Mester szeretet-erején lovagolva és a repülő hintóban a Tejút egyedülálló szépsége megbabonázott. Egy ponton egy ragyogó folt jelent meg előttünk, amely gyönyörű színekben ragyogott. A Mester ereje ennek a ragyogásnak a közepébe vitt, és egy sötét és mély alagút volt benne. Tovább haladtunk; a Mester erejének áldása alatt semmitől sem féltem, csak azon tűnődtem, vajon ez az az alagút-e, amelyet a Mester korábban említett. Később egy kristálypalotához érkeztünk. És ebben az áttetsző palotában láttam az Istenséget (a Mestert) magasan fent ülni. Érzelmileg meghatódtam, amikor beléptem. Ó, Istenem, bárcsak örökké a Te szent lábaid alatt maradhatnék! Elárasztott a Mester szeretete.

Amikor végül kiléptem a szamádhiból, az órámra pillantottam; az egész út tizenöt percig tartott.

Ezután több mint tíz napig a Mester szinte minden nap eljött, hogy megáldjon. Eljött értem a kristálykocsijával, és újra és újra körbevitt a Tejútban, felruházva engem a végtelen szeretetével, ami a spirituális gyakorlással jár." ami a spirituális gyakorlással jár.

Vegán: A helyed foglalt a Mennyben.

A Mester minden tanítványának hasonló, eltérő, vagy több belső spirituális élménye és/vagy külső világi áldása van; ezek csak néhány példa. Ezeket általában megtartjuk magunknak, a Mester tanácsa alapján.

További beszámolókért és letöltésért, kérjük látogasson el ide: SupremeMasterTV.com/to-heaven

Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android