Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Mennyei beszámolók, 2. rész – Ching Hai Legfelsőbb Mester és Jézus eggyé olvadtak

2021-06-26
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Megkaptam a beavatást nem oly régen. Szeretnék röviden beszélni a belső élményeimről. Az egyik nagyon gyönyörű volt. Valahova magasra, nagyon magasra mentem, valószínű egy Mennybe. Láttam Jézust. Feltettem Neki kérdéseket, és mindig kaptam válaszokat, ami csendes volt, de tiszta és érthető. Később megérkezett Ching Hai Mester, és Ő meg Jézus együtt hintáztak egy arany hintában. Amikor abbahagyták a hintázást, egybeolvadtak és ellebegtek fel, magasba, be a kozmoszba. Akkor megbizonyosodtam, hogy minden, amit Mester mondott a könyveiben, az igaz volt: hogy ugyanaz az erő van a különböző testekben a történelem különböző időszakaiban. Ez egyszerűen Isten ereje, ami különböző testekben jelenik meg a történelem különböző időszakaiban. Szép élmény volt. Mondok egy másikat.

A meditációm közben elmentem egy bolygóra, ahol kristályból voltak a hegyek, minden kő, minden hegység kristályból volt. Voltak ott kis tavak, melyeknek az alja drágakövekből készült. Volt egy nagy vízesés, ami tavat hozott létre, ott megfürödtem, és kijőve olyan könnyű, tiszta, boldog, örömteli voltam. Amikor tovább mentem, láttam gyönyörű növényeket, gyümölcsöket és virágokat, amiket sose láttam azelőtt, és biztos, hogy ilyenek nekünk nincsenek a Földön. Láttam, hogy lények élnek ott, milyen harmonikusan és gyönyörűen dolgoztak együtt, arattak és később elraktározták a terményeket. Ez annyira gyönyörű volt, azt gondoltam, nagyszerű lenne, ha mi ugyanígy tudnánk dolgozni, és azt gondoltam, ezt valószínű el lehet érni Ching Hai Mester vezetése alatt, akiről azt gondolom, Ő a Föld spirituális vezetője.

Vegán = út a Mennybe.

A Mester minden tanítványának hasonló, eltérő, vagy több belső spirituális élménye és/vagy külső világi áldása van; ezek csak néhány példa. Ezeket általában megtartjuk magunknak, a Mester tanácsa alapján.

További beszámolókért és letöltésért kérjük látogass el ide: SupremeMasterTV.com/to-heaven

Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android