Keresés dátum alapján
Ettől
Eddig
Keresés
Kategória
KÜLÖNLEGES!
Teremts békét

Peace News Around The World #20

4:13

Peace News Around The World #20

KÜLÖNLEGES!
2021-10-16   389 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2021-10-16

a Vezetők Bátor Tetteire

7:41

a Vezetők Bátor Tetteire

Nagyon hálás vagyok a világ bátor vezetőinek, hogy kiléptek korlátaik közül, és felszólaltak mindenki érdekében. Még ha az emberek nem is értékelik a jóindulatukat, a Menny észreveszi azt. És nagy jutalmat fognak kapni a túlvilágon. Ilyen bölcs és bátor embereknek teljes támogatást és tiszteletet ajánlunk. Imádkozunk, hogy a Menny adjon nekik több erőt, több bölcsességet, hogy elvégezzék nemes feladatukat. Vezetőként tudnunk kell, mi jó az alattvalóinknak és mi nem. És ami jó, arra ösztönöznünk kell őket, hogy megtegyék. És ami rossz, abba kell hagynunk, hogy megvédjük őket. Ez az igazi értelme egy vezetőnek.
KÜLÖNLEGES!
2020-10-29   4443 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-10-29

Idézetek Ching Hai Legfelsőbb Mestertől a békéről, 1. rész

2:03

Idézetek Ching Hai Legfelsőbb Mestertől a békéről, 1. rész

Először is, tiszteletteljes üdvözletem a különféle csoportok, idealista csoportok és nemzetek minden vezetőjének; vezetőknek, akiknek felelőssége és jószándéka, hogy békés világot és boldogságot, elégedettséget teremtsenek minden polgárnak és polgártársnak - lakótársnak. Hát, az állatok is a világ polgárai más alakban, igen. Ideológiától és alapelvektől függetlenül mindannyian békét akarunk. A világunkból földi Mennyország lesz, ha van békénk, ha mindenki egymás mellett él anélkül, hogy félnénk egymástól, és csak óvjuk egymást. Tehát szükségünk van békére hogy élhessük az életünket, folytassuk a családunkat szerető és védő ügyet, és élvezzük a családi életet és a családi együttlétet. Amikor miénk a béke, az embereknek meglesz a biztonságuk, hogy dolgozzanak, gondoskodjanak magukról és szeretteikről, kifejlesszék minden képességüket. Tisztelgek a bátorságotok és jószándékotok előtt, abban, amit tesztek, mert tudom, hogy a szándékotok, hogy védjétek a gyengét, eltöröljétek a háborút, eltöröljétek a jogtalanságot véleményetek szerint, hogy a világunk jobb hellyé váljon. Nem kell ölnünk, nem kell harcolnunk, hogy ezt tegyük. Vannak alternatív módok az emberek szívének meghódítására, és béketeremtésre a bolygón.
KÜLÖNLEGES!
2019-12-07   2528 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2019-12-07

Idézetek Ching Hai Legfelsőbb Mestertől a békéről, 2. rész

1:16

Idézetek Ching Hai Legfelsőbb Mestertől a békéről, 2. rész

Hogyan állítjuk meg a háborút? Csak akkor fejeződik be, amikor mindannyian hozzájárulunk a békéhez tetteinkben, beszédünkben és gondolatunkban. És persze, a kormányunkkal is tudatnunk kell, hogy béke az egyetlen dolog, amit akarunk. És egyáltalán nem akarunk háborút. Mert mélyen a szívünkben, mindenki szívében, mindenki szereti a békét, hogy csinálhassák a dolgukat, és a férj otthon fog maradni, hogy szeresse a feleségét, és az apa ott lesz a gyerekeknek. Nem is tudom, hogy miért gondolunk bármikor is háborúra. Mert mindabból, amit emberemlékezet óta tudunk, a háború nem hozott sok boldogságot, vagy bármi jó dolgot az emberiségnek. Ezért tanulnunk kellett volna a történelemből, és sose kellene háborút kezdenünk, semmilyen esetben.
KÜLÖNLEGES!
2019-12-07   2542 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2019-12-07

Idézetek Ching Hai Legfelsőbb Mestertől a békéről, 4. rész

0:40

Idézetek Ching Hai Legfelsőbb Mestertől a békéről, 4. rész

Úgy kellene néznünk az egész nemzetre, mint egy családra. És talán egyes családtagokat nem kedvelsz, vagy talán úgy viselkednek, ami nem kedvező, de türelmesnek kell lennünk. Türelmesnek kell lennünk; az jobb, mint a szenvedés, vérontás, megosztottság és háború az országon belül. Háborúzni bárki tud. A békéhez nagyszerű bátor vezetőség kell, hogy valóra váltsa.
KÜLÖNLEGES!
2019-12-07   2587 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2019-12-07

Idézetek Ching Hai Legfelsőbb Mestertől a békéről, 6. rész

0:46

Idézetek Ching Hai Legfelsőbb Mestertől a békéről, 6. rész

A Menny áldani fogja azt, aki irgalmas minden lényhez, másokhoz. Abba kell hagynunk az állatok gyilkolását, és persze a saját népünkét bármilyen áron. Mert a gyilkolás gyilkolást szül újra, újra meg újra, és a Menny nem örül, amikor irgalmatlan módon bánunk egymással, bánunk az állatokkal, vagy bármilyen kisebb lénnyel. Ha könyörületet akarunk, könyörületesnek kell lennünk. Amikor jobban békében vagyunk az asztalunknál, mindenhol, akkor béke lesz a Földön. Tehát ezért a béke kezdete a vegetáriánus étrend a bolygón.
KÜLÖNLEGES!
2019-12-07   2803 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2019-12-07
Menj erre az oldalra
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android
Feliratok