Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Mennyei beszámolók, 10. rész – Látogatások más bolygókon

2021-07-31
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

HUNGARIAN Hungarian

Q(m): Egyszer meditáláskor segítettél, hogy felmenjek oda, ami szerintem a Negyedik Szint, mert az nagyon sötét, és aztán beszéltem ott fent az emberekkel, és hirtelen visszanéztem, és akkor láttam, hogy a bolygó egész fele fény, erő. Azonnal felfogtam, „Ó, az a Mesterem, oda kellene mennem, a Mesteremhez.” És akkor visszarepültem, az messze van, láttam, hogy olyan szép vagy, és akkor királyi ruhát viseltél, és az egy sárkány király. Nagyon szép, és sok erő jött Tőled. És mögötted néhány tanítvány. Azt hiszem, tanítványok. De nekik is volt fényük. Láttalak, és elmentél egy nagy hegyhez, az egy nagyon sötét hegy. És bezártad a hegyet. Amikor kinyílik, sok fényt láttam, és kinyílt, és bejöttél. És akkor én is bejöhettem. Elmentem egy másik bolygóra. Nagyon gyönyörű. Nagyon, nagyon szép bolygó.

Mester : Szebb, mint az előző? (Sokkal szebb az előzőnél.) Folyton egyre szebb lesz.

Q(m): Szóval felmentem, és láttam a holdat, és láttam a napot. Megérintettem őket. És elmentem egy másik bolygóra. Az nagyon, nagyon fényes, szép, és akkor bejöttem, láttam az összes gyémántot, az összes aranyat, minden nagyon, nagyon szép. Ellenőriztem, ahogy tanítottad nekem, ha mész a Menny szintjére, vagy Buddha szintjére, amikor bemész, nincs árnyék. Szóval bementem és teszteltem, nincs árnyék. És azt mondtam, ez pompás bolygó. Szóval láttam az összes követ, nagyon gyönyörű. Mielőtt elhagytam azt a bolygót, fogtam egyet, és a zsebembe tettem. Lejöttem egy sötét szintre. És arra gondoltam, hogy azt fogom, és viszem a sötét szintre, hogy lássam, még fényes-e, vagy nem. Kiveszem, és gyönyörű, még mindig fényes.

Mester : Még fényes és gyönyörű. (Arra gondoltam, „Ó, az egy nagyon magas szint.” És aztán azt gondoltam, Köszönöm, Mester, hogy engeded, hogy odamenjek, és esélyt adsz, hogy megnézzem.”) Szívesen. Tegyük fel most meghalsz, oda fogsz menni. (Remek, köszönöm, Mester.) De ha folytatod, még annál is jobb helyre fogsz menni. Persze, igen, igen. Tehát nem számít. (Ezt szeretem, Mester. Nagyon köszönöm.) Fent van a házad, tudod, azokon a szinteken, az egyik házad, tehát ott minden a tiéd lesz. (Ó, remek, nagyon köszönöm.) Jó, hogy hoztál egyet, és a sötét szintre vitted, hogy hagyd, hogy az emberek nyála folyjon miatta a sötét szinten. Akkor talán törekednek a magasabb Mennyre. (Nincsenek kérdéseim, csak élményeim,) Az jó. (mert mindent nagyon jól megtanítottál nekem. Hallgatok Rád, és megkapok mindent. Nagyon szeretsz engem.)

Q(m): Egyik nap figyeltem a Discovery csatornát, a tudósok a távoli bolygóról beszéltek, sok ember él ott. Minden nap felébredtem, meditáltam, és akkor a meditálás előtt imádkoztam a Mesterhez, Mester, kérlek, hadd menjek, és lássam azt a bolygót. És akkor láttam azt a bolygót, olyan szép. Az emberek olyan magasak. Nem ugyanolyan, mint a mi fizikumunk; fehérnek látszik, szép, tiszta fehérnek látszik. A szemükkel rám néznek, és látom, hogy nagyon, nagyon barátságosak. Látom onnan az összes közlekedést. Itt nekünk autónk van

Mester : Igen.

Q(f): de nekik más dolguk van. De nagyon gyorsan megy. A fényben megy, és nagyon gyorsan megy. Állnak a levegőben, vagy mennek és leülnek a levegőben. Tényleg boldog vagyok, hogy Mester engedte, hogy odamenjek, és én magam lássam őket.

Mester : Mondtam neked. (Ha a tudósok hallgatnak a Mesterre, és eljönnek a Mester beavatására, akkor a Mester el fogja őket hozni oda, és többet meg fognak érteni. Nem kell olyan sok évet várniuk.) Persze még nem. Ha mind vegánok, és úgy gyakorolnak spirituálisan, mint mi, azonnal meg fogják érteni. Vagy hamarabb. (Remélhetőleg a Mester segíteni fog nekik.) Igen, szeretek segíteni nekik, de önmagukat kell segíteniük. El kell hinniük, amit mondok. Az nehéz. Legalább, ha vegánok, nincs több gyilkoló energia, akkor még az intelligenciájuk is fejlettebb lesz, és nincs akadály az intelligenciájuk számára. Mert az emberek túl sok húst esznek, és néha drogot, alkoholt fogyasztanak, meg minden, egyfajta romboló és akadályozó energiát teremtenek. Tehát a másik energia az űrből, a másik bolygóktól nehezen jut el hozzánk. Ha tisztítják magukat, ahogy mi tesszük, vegánná válsz, megkapod a beavatást tőlem, és akkor jól érzed magad. (Igen, ez igaz.) Én csak segítek felébreszteni a saját bölcsességedet benned, és a Mester-erődet. Akkor mehetsz, hogy meglátogasd az egész univerzumot, bármelyik zugát akarod.

Vegán: A mennyei helyed nem cserélhető el.

A Mester minden tanítványának hasonló, eltérő, vagy több belső spirituális élménye és/vagy külső világi áldása van; ezek csak néhány példa. Ezeket általában megtartjuk magunknak, a Mester tanácsa alapján.

További beszámolókért és letöltésért, kérjük látogasson el ide: SupremeMasterTV.com/to-heaven

Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android