Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Spirituális élmények, 1. rész – A világméretű vegán világ meditáció jelentősége

2021-12-03

Epizód

Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
"Üdvözlöm Kedves Mesteremet, a Világ és az emberiség Megváltóját, és üdvözlöm a Supreme Master Television csapatát..."

Szeretném hangsúlyozni a Vegán Világ világméretű meditáció fontosságát a Supreme Master Television minden nézője számára. Ma este a világméretű meditáció alatt észrevettem, hogy mindazokat, akik részt vettek a meditációban, Fényenergia-vonalak kötötték össze. Ez a koncentrált energia az egész Földet beborítja, és fokozatosan egyre kiterjedtebbé, erőteljesebbé és fényesebbé válik. És ez a Mester-erő energiája, amely felemeli és megtisztítja a világot.

Ebben a meditációban két nagy függőleges Fénycsatornát láttam a Földön állni. Az egyik a világ felemelésére irányuló könyörgéseink (kéréseink) energiája volt, amely felfelé haladt, és a Magasabb Mennyekkel és Világokkal állt kapcsolatban. A másik csatorna arra volt, hogy a Menny segítségét lehozza a világ megmentésére. Ebben a csatornában különböző gyógyszerek, vakcinák, új találmányok és új élelmiszerek voltak az állatok népeiből készült termékek helyettesítésére, amelyek a Fényben lebegtek és a Földre érkeztek, hogy létrehozzák a vegán világot. Remélem, hogy ez a meditáció minél hamarabb megjeleníti a Világbékét. Minoo Ausztráliából"

Vegán: mert Vegán Világ, Világbéke kell mindannyiunknak Vegán világ, Világbéke. Te segítesz ennek megteremtésében.

A Mester minden tanítványának vannak hasonló, eltérő vagy további belső spirituális élményei és/vagy külső világi áldásai; ezek csak néhány példa. Általában megtartjuk őket magunknak, a Mester tanácsának megfelelően.

Több tanúságtétel megtekintéséhez és letöltéséhez kérjük, látogass el ide SupremeMasterTV.com/to-heaven
Továbbiak megtekintése
Epizód
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android