Ezután következik

Mester és tanítványok között

Kit lehet tényleg megváltani? 6/11 rész

2020-08-31
Nyelv:English
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Még ha nincs is vakcinád, de vegán vagy, legalább életeket mentesz. (Igen.) Megmented más emberek életét, megmented az állatok életét, és az az érdem helyet szerez neked a Mennyben. Már ezért érdemes lenne élni.

( Mester, ez az oltásokról szól. ) Igen. ( Ha COVID-19 oltás nem vegán, még mindig meg kell azt kapnunk? Néhány oltóanyagról azt írják, állatokat, sőt emberi sejteket valamint mérgező nehézfémeket is tartalmaz. ) Ó! ( Lehet-e az egészséges vegánoknak elég erős immunrendszerük, hogy a vírusokat oltás nélkül legyőzzék? ) A ti döntésetek. Rendben? (Igen, Mester.) Nem akarok mondani semmit. Tudjátok nagyon jól, mit kell tenni. (Igen, Mester.) De állati és emberi sejteket magatokhoz venni és mindezeket - ó, Istenem - és nehézfémeket és mindezeket, nem vagyok biztos abban, hogyan fog hatni mindez a testetekre, és a természetes immunrendszeretekre is. Még akkor is, ha nem kapsz oltást, de vegán vagy, legalább életeket mentesz meg. (Igen.) Más emberek életét mented meg, állatok életét mented meg, és ezzel az érdemmel egy helyet érdemelsz ki a Mennyben. Ezért már érdemes lenne élni. (Igen.) És ne aggódj túl sokat amiatt, hogy ezt eszel, vagy azt eszel, vagy ne aggódj sokat amiatt, hogy tovább élsz-e az ilyen oltással, ami még állatok és emberek szenvedését is tartalmazza. (Igen. Köszönöm, Mester.) Szívesen.

( Habár jelenleg közel 140 oltóanyag van korai fejlesztési stádiumban, és közel két tucatnyi olyan vakcina, amelyeket most tesztelnek klinikailag embereken, a média azt mondja, hogy senki nem tudja, mennyire lesznek hatásosak ezen vakcinák, és lehetnek mellékhatások. Továbbá, néhány ország a koronavírus egy második hullámával néz szembe jelenleg, és a szakértők figyelmeztetnek, hogy egy harmadik hullám jöhet ezen nyár után. Mester már mondta, hogy a teljes vegánság egy egyszerű megoldás. Miért nem hajtják végre a kormányok? Miért részesítik előnyben a legdrágább megoldást, vagyis a vakcina kutatást? ) Mert továbbra is húst esznek, ezért. A lobbi vagy valami túl erőteljes, vagy annyira húsfüggők, hogy még maguk sem tudják megpróbálni azt abbahagyni. Ezért nem hoznak semmilyen törvényt, hogy a polgárokat a húsevés abbahagyására kérjék. Tudnak mindent, csak nem teszik meg. Először, talán túl gyengék ahhoz, hogy kiálljanak azért, ami helyes. Másodszor, talán aggódnak, hogy el fogják veszteni kormányzati állásukat vagy nem szavaznak rájuk. Nem tudom. Egyébként, nem helyes olyan sok pénzt költeni a vakcina kutatásra, amikor ismered az okot. És rendben, talán megkaphatod az oltást a COVID-19-re, de még több fog jönni. Mi van az új sertés influenzával, például? (Igen, Mester.) Vagy egy új sertés influenzával. (Igen.) És azután talán egyre több lesz. Mert nem keresheted örökké a gyógymódot és az oltóanyagot. (Igen, Mester.) Ahogy, emlékeztek az AIDS-re és a HIV-re? (Igen.) Nem volt gyógyítható. És azután évtizedekbe telik kutatni valamit, azért, hogy gyógyítani tudják. (Igen.) Vagy a malária például. És azután jön valami más dolog, mint a madár influenza, és aztán a sertés influenza, és utána a MERS és a SARS, és aztán az Ebola és még más. És most, a COVID-19.

Nem locsolhatjuk örökké a növényeket a leveleknél. A gyökérnél kell azokat locsolni, hogy életben tartsuk és növekedjék a növény. (Igen.) Ha olyan életet élünk, ami erőszakra épül, akkor csak erőszakot, szenvedést fogunk kapni ilyen vagy olyan módon. Nincs mód ennek figyelmen kívül hagyására, mivel ez nem lenne igazságos más lényekkel. Mindenki része a teremtésnek. Gyengéden és kedvesen kellene bánnunk egymással. Védelmezünk, nem eszünk meg más lényeket, nem öljük meg, mészároljuk le őket, csak hogy együnk, mikor más választásaink is vannak testünk fenntartására. Sőt még jobb választások is. Értitek? Rendben? (Igen, Mester.) Tudom, hogy értitek. Csak elmondom. Csak egy szokás. Mivel úgy gondolom, hogy csak süket füleknek beszélek a világon, ezért folyton megkérdezem, hogy értitek-e. Habár ti már értitek.

Tudnak ilyen törvényt hozni, mivel már betiltották a cigarettát és az emberek odafigyelnek, és sok fiatal nem dohányozik többé olyan sokat. Kevesebbet. Tehát betilthatják a húst is. Az nem olyan nehéz. Mivel már az illegális drogokat is betiltották, sőt azután néhány ország még az alkoholt is betiltotta. Sőt néhány országban, csak ha marihuánát szívsz, vagy marihuánát termesztesz, börtönbe kerülhetsz miatta, vagy súlyos bírságot kaphatsz. (Igen.) Tehát, hogy lehet, hogy olyan élő, lélegző, érzelmes, lojális, kedves, gyengéd, tehetetlen lények megöléséért, mint az ökrök, tehenek, sertések csirkék, pulykák, halak, stb., stb. nem jár büntetés? A marihuána csak egy fű, valami ilyesmi. (Igen.) Sőt gaznak is hívják, azt hiszem. (Igen.) Láttam a tévében. Tehát, hogy lehetséges, hogy egy élő, lélegző, járó, intelligens és gyengéd lény megöléséért nem jár büntetés, sőt még el is van nézve nekik, még bátorítva is vannak. Mint például, sok országban, a COVID-19 járvány alatt, sok üzletet bezártak, sok vállalkozást, de a húsipari üzemek továbbra is nyitva lehettek, amíg persze fertőzést kaptak, és azután zártak be. (Igen, Mester.) És akkor azt mondják, azért, mert az „nélkülözhetetlen”. (Igen.) És mindezen idő alatt, már tudniuk kell arról. Manapság rendelkezünk tévével, internettel, így tudniuk kell arról, hogy ez mérgező. Rossz az emberek egészségére. A marihuána szívását betiltják, vagy akármit, a kokaint, akármi ilyesmit, vagy talán néhány kábítószert. Azt mondják, rossz az egészségre bármilyen okból. Ám a hús is nagyon, nagyon rossz az egészségre. Már orvosilag be van bizonyítva. És mégis bátorítják az ilyen üzleti tevékenység folytatását. Így nem látok semmi kifogást rá. (Igen, Mester.) Így, ha bárki valóban engedélyezi húsipari vállalkozás kezdését, valójában embereket is öl. Ha bárki elnézi a húsipari vállalkozást, mindannyian együtt vannak benne e gyilkos üzletben. Nem látok ebből semmi kiutat. Ez nem logikus számomra.

( Mester, több mint 200 francia újságíró nemrég feltárta, hogy a hús lobbi nyomást gyakorol rájuk azért, hogy ne beszéljenek a nagyüzemi húsipar pusztító hatásairól. Ezek a bretagne-i ( Bretagne) újságírók elhatározták, hogy összefognak, és levelet küldtek erről néhány politikusnak. Ám esély van rá, hogy a politikusok is szembesülnek a lobbiknak azzal a nyomásával. Hogy tudjuk megoldani ezt a gondot, Mester? ) Ezt megvesztegetésnek hívják. Azért, mert a politikusoknak tisztábbnak kellene lenniük, mint régen az úriembereknek. (Igen.) Nem tudom ezt a gondot megoldani. Nem tudok egyesével odamenni politikusokhoz és ezt mondani, „Hé, ne fogadj el kenőpénzeket.” Most úgy mondják „lobbi”, ám ez egyfajta megvesztegetés. (Igen.) Talán közvetlenül, közvetve pénzt fogadnak el tőlük. Talán ígéretet kapnak rá, hogy rájuk szavaznak újra, hogy támogatják a családjaikat és mindezek, és segítenek nekik eme támogató trend terjesztésében. (Igen.) Tehát megígérik egymásnak. Ez olyan, mint egy vállalkozás, feketepiaci vállalkozás. (Igen.) De a rák egy nagy ember testében még mindig rák. (Igen.) Sőt a rák az apád testében is még mindig rák. Habár szereted az apádat, a rákot nem tudod szeretni. (Igen. Igaz.) Nem próbálok kritizálni, vagy bármi ilyesmi. Csak elmondom nektek, hogy ilyen a világ. A lobbi dolgok. Én megvesztegetésnek hívom. Most már értitek, miért. (Igen, Mester.) Vagy pénzt fogadnak el, vagy elfogadnak valamit az asztal alatt, és ígéretet tesznek, hogy segítik egymást, vagy össze- tartanak hatalom, hírnév, vagy bármilyen személyes érdek miatt. Kínában ez szigorúbb elbírálási szempont szerint van. De van néhány eset. Az egyik esetben egy igen magas rangú párttagot börtönbe zártak! (Hűha.) A megvesztegetés is egy járvány a társadalomban. Minden országban létezik. És ez egy krónikus betegség. És ragályos is. Az egyik tanítványom kérdezte tőlem, mivel egy kormánynak, vagy cégnek dolgozott, és a csoportja minden tagja kenőpénzeket fogad el. Ő nem akart, a tanításom miatt. De nagyon nehéz időket élt át miattuk. (Igen.) Mivel aggódtak, hogy talán információt szivárogtat ki, és árt nekik, a csoport többi tagjának. Tehát, megkérdezte tőlem, hogy állást kellene-e változtatnia. Erre én, „Változtasd meg, (Igen, Mester.) a biztonságodért.” Például, valahogy így. Látjátok, ez ragályos. (Igen.) Ha, például, a főnök abban a hivatalban kenőpénzeket fogad el, más alacsonyabb beosztottaknak szintén támogatniuk kell azt. Másképp, vagy különben. Vagy összeállnak bandában, egy csoportban, és mindenkinek együtt kell kenőpénzeket elfogadni, vagy különben. (Igen.) Így e világ mostanáig még mindig sokféle módon tehetetlen, és sok járványunk van. (Igen, Mester.) Nemcsak a vírus. A vírust, ami a társadalomban, a kormányzati rendszerben, a társadalmi rendszerben van, még nehezebb gyógyítani, mint a COVID-19-et. De mit lehet tenni? Az embereknek tanulniuk kell. (Igen, Mester.)

Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android