Keresés dátum alapján
Ettől Eddig

Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete a világ minden vezetőjéhez és kormányához

01:04:30

Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete a világ minden vezetőjéhez és kormányához

Tisztelt vezetők és kormányzati hivatalnokok, igazán hálás vagyok önöknek mindazért, amit a mai napig tettek, hogy a legjobb tudásuk szerint segítsenek világunknak. Köszönöm mindannyiuknak. Ez csupán egy emlékeztető, mert tudom, hogy tudják, hogy mi a helyes tennivaló. A szárnyaik alatt kell mindenkit megvédeniük – a polgártársakat és a lakostársakat, azaz az úgynevezett állatokat. Ők végképp védtelenek, és az emberi hatalom kegyelme szerint élnek. A tény az, hogy NEM LÉTEZIK HUMÁNUS MÉSZÁRLÁS, nincs olyan dolog, hogy ártatlanok törvényes tömeges legyilkolása. A VILÁG ÉG, azzal fenyeget minket, hogy bármelyik pillanatban rosszabbá váljék, EMBEREK ÉS ÁLLATOK PUSZTULJANAK EL riasztó mértékben. A Mennyek és a Föld örökké új, egyre furcsább betegségekkel sújt minket. A pusztító jelek nyilvánvalóak mindenütt. A FIGYELMEZTETŐ JELEK SÁRGÁN VILLOGNAK és nyilvánvalóak szerte világunkon! A klímánk gyorsul. az állattenyésztés, hal, tojás, tejipar, stb, bármi, aminek köze van az állatokhoz, a halálos metán gáz legrosszabb termelői, ami felmelegíti bolygónkat. Ezeknek a brutális gyilkos üzletágaknak a leállítása a leggyorsabb mód Földünk lehűtésére. Önöknek megvan a hatalmuk, hogy mindezt leállítsák. Megvan a kiváltságuk, HOGY VEGÁN TÖRVÉNYT HOZZANAK, NE LEGYEN TÖBB ÁLLATOKKAL KAPCSOLATOS SZENVEDŐ ÜZLETÁG. Nulla fájdalom, szenvedés minden lénynek, embereknek és állatoknak. Mert a kedvesség kedvességet szül, a könyörület könyörületet szül. A kegyelem kegyelmet hoz a Mennyből. És ez a VEGÁN TÖRVÉNY A LEGHATÉKONYABB MÓDJA VILÁGUNK MEGMENTÉSÉNEK. Tehát ne fussanak el többé ezen elkerülhetetlen döntés elől. Egyszerűen csak ALKOSSANAK VEGÁN TÖRVÉNYT ÉS JEGYEZZÉK BE. Mielőtt túl késő lenne önöknek, ahhoz, hogy a helyes döntést meghozzák, mielőtt túl késő lesz, még arra is, hogy megbánják. Mielőtt Istennek még több haragja ereszkedik le ránk, még szélsőségesebb időjárással, még több járvánnyal, még több erőszakkal, több elvesztett élettel, értékes erőforrások eltűnésével, több pénzügyi katasztrófával. Dolgozzon Istennek, Istennel. Hogy könnyűnek érezze majd magát, tisztának és boldognak, MEGTÉVE A HELYES DOLGOT, MOST. Hozza meg a VEGÁN TÖRVÉNYT hogy megmentse a világunkat. Tegye Törvénnyé a Veganizmust. Ahogy minden műsorunkat, a nézők ingyen letölthetik ezt az üzenetet és elküldhetik tisztelt kormányzati vezetőiknek, családnak és barátoknak. Isten áldásával. A másik három különleges üzenet a közelmúltból: "Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete minden állati hús vállalkozás és állattartó telep tulajdonoshoz, továbbá a halászati, tojás, tej, szőrme, labor teszt, kozmetikai és bőr ágazatokhoz", "Ching Hai Legfelsőbb Mester sürgős felhívása világunk megmentésére és imádkozásra a Vegán Világért" és "Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete minden vallási és spirituális vezetőhöz" szintén letölthető ingyen innen SupremeMasterTV.com/download
KÜLÖNLEGES!
2020-03-29   27981 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-03-29

Peace News Around The World #14

00:03:21

Peace News Around The World #14

KÜLÖNLEGES!
2020-03-27   86 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-03-27

PRAY FOR WORLD VEGAN

00:05:29

PRAY FOR WORLD VEGAN

click here to watch the full message
KÜLÖNLEGES!
2020-03-20   10980 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-03-20

Ching Hai Legfelsőbb Mester sürgős üzenete, hogy mentsük meg világunkat és imádkozzunk a Vegán Világért, 2020. február 6.

01:36:41

Ching Hai Legfelsőbb Mester sürgős üzenete, hogy mentsük meg világunkat és imádkozzunk a Vegán Világért, 2020. február 6.

Nem akarom megválogatni többé a szavaimat. Az időnk most rövid. A világunk valóban fenyegető vészhelyzetben van. A Menny dühös. A Föld dühös. A Természet dühös, vár, vár arra, hogy visszatérjünk eredeti szerető, kedves természetünkhöz, amilyennek Isten szánt minket, hogy olyanok legyünk. Vár, hogy gyakoroljuk ezt az erőt mások megmentésére, és önmagunk és a családunk megmentésére. Segíts a bolygónak. Mentsd meg az állatokat. Mentsd meg a világunkat. Légy hős. Együtt fogunk imádkozni. Ha hisztek az igazságban, még ha nem is tudtok vegánná válni ezen a ponton, csak imádkozzatok, hogy hamarosan. Imádkozzatok a Vegán Világért. Imádkozzatok velünk a kitűzött időpontban Idén, 2020 február 9-én vasárnap, hongkongi idő szerint 21:00-kor. Imáink erősek lesznek, mert mögöttünk a Mennyország, a Szentek és Isten ereje. Gondoskodtam róla. Hatalmas ereje van, amit az emberiség korábban soha nem ismert, különösen most, amikor együtt csináljuk, és vegán lettél, vagy imádkozol, hogy vegán legyél, vagy majd vegán leszel az összes jóindulatú, benned rejlő minőségeddel. Hatékony lesz, nagyon hatékony. Kérlek mondjátok el a családtagjaitoknak, barátaitoknak ismerőseiteknek is, bárkinek, akit ismertek, hogy imádkozzanak veletek, velünk egy vegán világért. Ez nekik is jó. IMÁDKOZHATUNK, MEDITÁLHATUNK EGYÜTT nagyjából fél órát. És folytathatjuk is minden hétvégén ugyanígy; MINDEN VASÁRNAP ÚJRA. Ezt tesszük, minden más mellett, amit teszünk, amíg eljön a Vegán Világ. Nem fogjuk abbahagyni. Akár őszintén öt percig, húsz percig, ez mind segít megtisztítani a világunkat, hogy megmentsük a gyermekeinket, és hogy nemes, méltó, tisztességes életet éljünk, ami Isten gyermekeihez illő. Csatlakozz, hogy megmentsük az ártatlanokat. Csatlakozz, hogy megmentsük a világunkat. Kérlek! Isten áldjon titeket többszörösen örökké, ebben az életben és a következőben. Több ketyegő bomba is van, nem csak egy. Még a klímaváltozásra sem kell várni. All this angry, anguished energy is all aiming at us. Ehhez az energiához hasonlítva az atombomba semmiség. Olyan, mint egy gyerekjáték. A pokol elkerülhetetlen, ha nem változtatunk az életvitelünkön. Kérlek, csatlakozz hozzánk, hogy minden vasárnap együtt meditáljunk este 9 órakor [Hongkongi idő szerint]. Állítsatok be ébresztőt, bárhol is legyetek, bármit is csináltok, kérlek, álljatok meg néhány pillanatra imádkozni a Vegán Világért, velünk, velem.
KÜLÖNLEGES!
2020-03-11   49556 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-03-11

Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete minden állati hús vállalkozás és állattartó telep tulajdonoshoz, továbbá a halászati, tojás, tej, szőrme, labor teszt, kozmetikai és bőr ágazatokhoz

00:53:56

Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete minden állati hús vállalkozás és állattartó telep tulajdonoshoz, továbbá a halászati, tojás, tej, szőrme, labor teszt, kozmetikai és bőr ágazatokhoz

Kedves állati hús vállalkozásban érintett minden személy, csoport, és állattartó telep tulajdonos: Kérlek fogadd meg, mert ez nagyon, nagyon fontos neked. Ezt tudnod kell, mielőtt túl késő – neked. Ez az, amiért a pokol ítélkezni fog feletted: … Talán nem szándékosan tetted. Talán nem gondolkodtál rajta, de gondolkodnod kell rajta, mert érint téged. A pokolba fogsz menni, és annyival többet fogsz szenvedni, ezerszer többet, mint ezek az állatok és emberek szenvednek a véres vállakozásod miatt. Nem átkozódok. Vér van a kezeden. A testeden, a hajadban, a gyomrodban, a leheletedben, a tüdődben, az autóidban, a házaidban. Az ételedben, a cipődben, a bőr cipődben, amit viselsz. Mindenben. Mind vérrel szennyezett, úszik a vérben. Fordulj meg, most, mikor még tudsz. Kezdj új életet. Ígérem, hogy közbenjárok a Mennyben az érdekedben. Mert téged is szeretlek, annak ellenére, amit tettél. Tehát hagyd abba a gyilkolást. Hagyd abba most és bánd meg, hogy Isten irgalma ne ütközzön akadályba érted és szeretteidért. Isten segítsen, hogy hamar felébredj.
KÜLÖNLEGES!
2020-03-10   92645 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-03-10

Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete minden vallási és spirituális vezetőhöz

00:33:25

Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete minden vallási és spirituális vezetőhöz

Tisztelt Őszentségek, nagy tiszteletnek örvendő papok, papnők, szerzetesek, apácák a különböző vallásokból, legjobbakat kívánom önöknek, és alázatosan imádkozom jólétükért Isten kegyelmében. Habár kevés időm van és az időm értékes, mivel még intenzív meditációs elvonulásban vagyok a Vegán Világ, Világbéke érdekében, de a bolygó és a világ sürgős hívása nyomást gyakorol rám. Úgy érzem, hogy át kell adnom néhány sürgős üzenetet Őszentségeiknek és a Tisztelendőknek. Nagyszerű spirituális vezetőként bizonyára tudatában vannak a bolygónkon zajló pusztításnak is, mely közvetlenül a felgyorsult éghajlatváltozáshoz kapcsolódik, amit az emberek kegyetlen viselkedése és brutális szokásai okoznak; amit nem olyan nehéz megváltoztatni, ha egyszer alkalmazzuk a szeretet elvét. Kérem, mondják el hívőiknek ezt az igazságot. Mondják nekik, hogy változnunk kell. Mert NEM MONDHATJUK, HOGY ISTEN GYERMEKEI VAGYUNK, HA MEGÖLJÜK ISTEN TÖBBI GYERMEKÉT. NEM ÁLLÍTHATJUK, HOGY JÖVŐBELI BUDDHÁK VAGYUNK, HA LEMÉSZÁROLJUK A TÖBBI JÖVŐBELI BUDDHÁT akár emberi, akár állati formában. NEM MONDHATJUK, HOGY SZERETJÜK ISTENT, AZTÁN KÖNYÖRTELENÜL ELPUSZTÍT- JUK AZ Ő TEREMTÉSÉT. ÉS MOST MEGSEMMISÍTJÜK A BOLYGÓJÁT. Kérem, tanítsák ezt meg újra és újra a hívő követőiknek, akik felnéznek Önökre, Őszentségeikre és Tiszteletesekre, mint a könyörület és szent szeretet ikonjaira. Isten Szeretetében, köszönöm. Kérjük nézze tovább, hogy többet megtudjon. Megtekintése erősen ajánlott!
KÜLÖNLEGES!
2020-03-09   39040 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-03-09

Spiritual “Dos and Don’ts”

00:02:59

Spiritual “Dos and Don’ts”

KÜLÖNLEGES!
2020-02-27   705 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-02-27

TOP 5 BAD BUSINESSES

00:01:37

TOP 5 BAD BUSINESSES

KÜLÖNLEGES!
2020-02-14   4504 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-02-14

BE A HERO, SAVE OUR KIDS, BAN ALL MEAT, NOW!

00:06:57

BE A HERO, SAVE OUR KIDS, BAN ALL MEAT, NOW!

KÜLÖNLEGES!
2020-02-14   16392 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-02-14

Veg - The Successful Executive Diet

00:05:48

Veg - The Successful Executive Diet

KÜLÖNLEGES!
2020-02-01   343 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-02-01

S.M. Celestial Jewelry – Elixir

00:02:12

S.M. Celestial Jewelry – Elixir

KÜLÖNLEGES!
2020-02-01   6110 megtekintés
KÜLÖNLEGES!
2020-02-01
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android
Feliratok