Ezután következik

Mester és tanítványok között

Kit lehet tényleg megváltani? 5/11 rész

2020-08-30
Nyelv:English
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Nem számít, mennyi áldozatot hoz egy Mester, nem annyira hasznos az embereknek, legalább is a fejlődésük ezen szakaszában. (Igen.) Felemelhetik a bolygó légkörének egész energiáját, de ha ők maguk nem változnak, ne kérjék a Mestert, hogy hozzon értük áldozatot, mert az hasztalan.

Az egyik kínai Mester, nem emlékszem, melyik, elfelejtettem a nevét. Valaki megkérdezte Tőle, miért nem akar segíteni a világnak. Azt mondta, „Még ha egy haj- szálamat is elveszteném a világ meg- mentésében, nem tenném meg.” (Ó!) Igen. Még ha el is veszítené az egyik hajszálát, hogy segítsen a világnak, nem tenné meg. Nem azért, mert nem aggódik, de nagyon jól tudta, hogy ez egy illúziórikus álom, és az emberek olyan keményfejűek, hogy nehéz bármit is tanítani. Nagyon nehéz.

Így Bodhidharmának csak öt tanítványa volt, és csak egyikük volt igazán megvilágosodott, és Ő lett az utódja. Emlékeztek erre a történetre, ugye? Bodhidharmáról. Nem? Nem ismeritek. (Nem, nem ismerjük.) Mindegy. Nem vagytok kínaiak, talán nem ismeritek. Sok kínai nem is tud róla. Egészen Indiából jött, mint egy herceg. (Ejha.) Lemondott mindenről, hogy Kínába menjen, csak hogy ott próbálja elvetni a megvilágosodás magját. És az egész hatalmas Kína. Tudjátok, milyen nagy Kína, (Igen.) és milyen nagy a népesség. Csak egy ember volt méltó az örökös köpenyére. Képzeld el az egész világot. (Hűha.) Hányan hallgatnának Rá? Még nevetségessé is tették Őt, és többször is az életére törtek. Ha megnézitek a filmet, látjátok. De szerencsére volt védelme és hatalma. Megmutatják Őt a kung fu-val, meg mindennel, a harcművészettel, de valójában az emberek nem értik. Nem kellett mindezt használnia. Belső ereje volt. Így értették, de kívül le kellett fordítani kung fu-ra. (Igen, Mester.) Erről van szó. Sok film ilyen. Például csinálnak egy filmet egy Mesterről, és aztán úgy tüntetik fel, mint egy kung fu Mestert, és aztán az emberek minden oldalról támadják Őt, és Ő egyedül le tudja ütni a nyugatot, megrúgni a keletet. Értitek, mit mondok? (Igen, Mester.) Előre dől, és hátra üt. Valami ilyesmi. (Igen.) Minden oldalon ott vannak, és mindet legyőzheti. Nem mindig, néha persze megsérül.

Szóval, azt mondom, hogy nem számít, mennyi áldozatot hoz egy Mester, nem sokat segít az embereknek, legalábbis a fejlődésük ezen szakaszában. (Igen.) Talán felemelik a bolygó atmoszférájának teljes energiáját, de ha ők maguk nem változnak meg, ne kérd a Mestert, hogy hozzon áldozatot értük, mert haszontalan. Jobb, ha a Mester életben marad, biztonságban marad, és az energiájával segít nekik, hogy felemelje az egész emberiséget és az egész bolygót. A bolygónk már rég elpusztult volna, a világunk megszűnt volna létezni, ha nem lett volna sok jóindulatú, könyörületes Mesterünk, akik jöttek és mentek az emberiség történelmében. (Igen, Mester.) És még most is, még ha nincsenek is gyakorlók, nincs Mester erő, hogy fenntartsa ezt a bolygót, akkor is vége lenne. Mert hétmilliárd ember bűne túl nagy. Túl nehéz. Megrázta a Mennyet és Földet. (Hűha.) Mindenhol, az egész univerzumban átjárja a dévák és istenek szívét. Szóval ez nem olyan, hogy tudsz ellene bármit is tenni, és hagyod, hadd folytassák a maguk gonosz módján. (Igen, Mester.)

Ha nem változnak, akkor tovább folytatják így, és egyre csak rosszabb lesz, ahogy azt látjátok. (Igen, Mester.) Manapság látjátok. Elég sürgős. Tudjátok, hatalmas tüzek mindenhol. Ha megnézed a térképen, akkor pont, pont, pont, pont mindenhol, majd ezen felül cunami. És aztán mi? Árvizek, majd sáskák, majd járvány, majd egy másik új vírus, és a régi vírus felerősödik, stb.

Aztán összeomlik a gazdaság, és mindenhol tüntetés van, például így. Tüntetnek, hogy mehessenek dolgozni, tüntetnek a szabadságért, hogy ne legyenek karanténban, tüntetnek a szín rasszizmusa miatt. (Igen, Mester.) És sok más rasszizmus miatt is, például a nemek között, (Igen.) a férfiak és nők között mindenhol az irodákban, például így. Még mindezekkel az egyenlőségi harcokkal az elmúlt évtizedek alatt, a nők még nem egyenlők a férfiakkal a munka területén. (Igen.) Különösen intellektuális területen, a vállakozásokban. (Igen.) Mindenhol annyi járvány van. Nem csak ez a COVID-19. (Igen.) A szín rasszizmusa, a nem rasszizmusa (szexizmus), ezek is járványok, és ezek krónikus járványok. (Igen.) Egy örökkévalósággal ezelőtt kezdődött, és aztán folytatódik, talán örökre. Szóval nem tudom, mit csinálunk. Úszunk a problémákban. Ez a világ tényleg nyugtalan állapotban van, mélyen, mélyen, mélyen nyugtalan állapotban. És félek, hogy mi fog legközelebb az emberiséggel történni.

Gyerekkoromban láttam egy filmet Tarzanról. (Igen.) A végén két hegy jött össze, legalább két nagy kő, és mindkét kezét szét kellett tárnia, hogy a kövek ne záródjanak össze. (Igen. Mester, tompa a hangod.) (Oké. Így jobb.) Most már hallasz? (Igen.) Gondolom a telefonom határon túl lett feszítve, mint a tulajdonosa. Mint én. Látjátok, még egy gépnek is van határa, nem is beszélve rólunk, emberekről hússal és csontokkal. (Igen, Mester.) És egy több mint 70 éves nő, mint én, és minden nap több dolgot csinál egyszerre. És nem csak fizikai feladatokat, vannak láthatatlan feladatok, (Igen.) amiket nem mondhatsz el, nem tudhatjátok. Még akkor is, ha körbeírom, nem értenétek semmit, szóval lusta vagyok beszélni róla. Tehát Tarzan a kezét használta, hogy megakadályozza, hogy a két hegy egymásba ütközzön, miközben ő a közepén van. (Igen.) És hogy megvédje, azt hiszem, a szeretett lányt is. De képzeljétek el, meddig fogja ezt csinálni? (Igen.) Meddig tudja? Milyen erős lehet, ha a két hegy egymás felé omlik? (Igen, Mester.) És már olyan közel vannak, mint a két kitárt karja. Kitárja a két karját, hogy megállítsa őket. A film azt akarta megmutatni, hogy milyen erős. (Igen.) De még akkor is, milyen sokáig tudja azt az erőt megtartani? (Igen, nem sokáig.) Igen, ha ilyen sürgős. Vagy a hegyeknek kell megállni az egymásra való omlásban, vagy neki kell egy nap feladnia. Szóval, a világ helyzete ilyen.

Felszínen tudjuk tartani, de az embereknek meg kell változni. (Igen, Mester.) Nem tudom megállítani őket abban, hogy meghaljanak, vagy megfertőződjenek, mert már mondtam nektek, amint a nagy karmikus kerék forog, akkor lehetetlen visszafordítani, vagy megállítani az útján. Igazságot kell szolgáltatni. (Igen, Mester.) Még ebben a világban is, ha valaki megöl valakit, akkor börtönbüntetést kell letöltened. (Igen.) Vagy akár ki is végeznek, az országtól függ. Szóval hogyan mennénk tovább úgy, hogy így tömegesen gyilkoljuk ezeket az ártatlanokat, és aztán megússzuk a gyilkolást? Nem! Nem lehet. (Igen, Mester.) Lehetséges lett volna, ha régen megállították volna, néhány éve, akkor könnyebben tudok segíteni.

Most, csak a lelküknek tudok segíteni. Könnyebb a lelkükkel beszélni, mint amikor életben vannak, ahol a lélek a testükben van. (Igen, Mester.) De még akkor is, kell nekik valami kifogás, valami érdem, hogy megtegyem, mert nem tették meg elég korán. Csak azoknak segíthetek, akiknek, például, van valami kis mentsége valahol, (Igen.) vagy valahogy hisznek bennem, vagy valahogy tisztelnek engem.

És még ha az áldásomat is adhatnám az egész világra, és a járvány egyre jobb lesz, a cunamik nem jönnek, meg ilyesmi, még ha meg is tudom tenni mindezt, nem mondom el nektek. Ha így megmondom és garantálom, akkor mindenki tovább folytatja egymás gyilkolását, és tovább kínozzák az állatokat csak az ízük miatt, amikor rengeteg más dolgot is tudnak enni. Szóval most, remélem egyszer és mindenkorra megválaszoltam ezt a nagyon kellemetlen, rossz kérdést. Következő kérdés, kérlek.

( Mester, múlt hónapban, júniusban a kanadai miniszterelnők bejelentette, hogy a kormánya 74 millió dollárt fog fektetni a növényi alapú fehérje gyártásba a növényi alapú élelem iránti megnövekedett keresletet követően. A lépés új munkahelyeket is teremt majd. Mi mást tehetnének még a vezetők ebben az időben, hogy bevezessék a vegán világot? )

Igen. Ezt kellene tenniük. Bravó a miniszterelnöknek! (Igen.) Mit tehetnek még? El kell mondaniuk mindenkinek, mostantól, hogy nincs több hús. Ennyi! (Igen.) Zárják be az összes vágóhidat, az összes állattartó telepet. Engedjék szabadon az állatokat. Nem megölni, hanem szabadon engedni őket. Hadd fussanak. Hadd tegyék, amit tesznek, ahogy teszik, természetesen. Vagy segíteni, hogy etessék őket, amíg természetesen meghalnak. Aztán gyártsanak vegán termékeket, ami elég ahhoz, hogy mindenki jól lakjon - egészséges, ízletes és jótékony. Ezt kell tenniük. Hozzák meg a törvényt, ahogy megtilthatják az embereknek, hogy zárt helyiségben dohányozzanak. (Igen, Mester.) Minden mást ugyanúgy meg lehet csinálni. (Igen.) Még ha nem is tiltják meg a húsevést, hamarosan nem lesz mit enniük, ha a világ tönkremegy. (Igen, Mester.) Ha senki nincs ott, hogy ültessen, és senki sincs ott, hogy begyűjtse az élelmiszert, mert mindenki beteg. (Igen, Mester.) Akkor ne is beszéljünk a húsról, még a gyümölcsről sem, nem lesz mit enniük.

Ebben az évben, az elmúlt hónapokban, sok mezőgazdasági termelő nem tudta betakarítani a termést. Tudjátok ezt. (Igen.) Sok kárba is ment. Még a virágok is, mint Hollandiában, csak azért kötik csokorba, hogy ott rohadjanak el, mert nem tudják eladni. Senki sem jön ki vásárolni. (Igen.) És a szállítás, lehetséges. De hogyan találhatnak elég embert, hogy szállítsanak? (Igen, Mester.) Mert alkalmazott hiányában vagyunk. Mindenki beteg, mindenkit elbocsátanak, vagy mindenki fél kimenni dolgozni. (Igen, Mester.) Szóval a végítéletre várnak. Ha nem indítanak már vegán üzletet, és nem zárják be az összes állattartó telepet, akkor folytatódni fog a járvány, és talán még több is. Újabb járványok, több más katasztrófa.

Még a világjárványon belül is, az emberek már így is kimennek, és még sok másfajta tiltakozás folyik mindenhol. Sok minden történik állandóan. Sok cég csődbe megy, az emberek munkanélküliek, és még éhség is van mindenhol. Mennyi ideig adhatnak a kormányok pénzt, vagy segíthetnek az elkeseredett embereknek, amikor nincs bevétele a kormánynak, ami az adóból folyik be, meg ilyenek? Amikor senki se dolgozik, csak ül ott és eszik, akkor nem fog működni. (Igen, Mester.) Így, ennek a rendszernek hamarabb véget kell érnie, például tegnap. Nem tudom, miért nem látja ezt senki. A pénz adás és a segély nem a hosszútávú megoldás.

Bocsánat, kicsit elérzékenyültem. Mindenkire haragszom, mert miért ölik meg magukat azzal, hogy állati termékeket esznek, amikor tudják, hogy nem jó? Nem jó nekik, nem jó az egészségüknek, nem jó a környezetnek, nem jó a bolygónak. Ez már mind hivatalos, az ENSZ-től (Egyesült Nemzetek) is, az összes tudóstól. Nem tudom, az emberek miért akar- ják még mindig megölni magukat. Ha meg akarják ölni magukat, miért várod el, hogy bármit is tegyek? Ki vagyok én, hogy mondjam nekik, hogy ne öljék meg magukat? Ki vagyok én, hogy mondjam nekik, hogy ezt csinálják, azt csinálják? Nincs semmi hatalom a kezemben. Úgy értem, eme fizikai dolgoknak a kezelésére fizikai szabályokra van szükség. (Igen, Mester.)

A kormánynak meg kell tiltania a húsevést – húst, tojást, bármilyen állatit – ha tényleg meg akarják menteni a polgáraikat, megmenteni az országukat, és megmenteni a gazdaságukat. Azonnal le kell állítaniuk az összes állati iparágat! És talán még megmenthetik a saját népüket, magukat és a világot. Csak ennyit mondhatok. Már évek óta mondom ezt. (Igen, Mester.)

Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android