Ezután következik

Mester és tanítványok között

Kit lehet tényleg megváltani? 4/11 rész

2020-08-29
Nyelv:English
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Nem várhatsz csak úgy el mindent, de te nem adsz semmit. (Igen, Mester.) És még nem is kell semmit se adnotok! Csak ne vegyétek el másoktól. Ne vegyétek el az állatok életét. (Igen, Mester.) Nagyon egyszerű megoldás! Ha életeket ölsz, nem várhatsz életet cserébe. “Amint vetsz, úgy aratsz.” A karma törvényét nem szabad játszadozni.

( Van egy felfedezés egy új sertésinfluenza vírusról, amit G4 EA H1N1-nek hívnak, vagy röviden G4-nek. Vajon ez világjárvánnyá fog fajulni? )

Várhattok és meglátjátok. Mondtam már korábban, hogy sok ketyegő bomba van. Elég sok, nem csak egy. (Igen, Mester.) És most a COVID-19 miatt másféle járványok keletkeztek, másféle betegségek. (Igen, Mester.) Lehet, hogy még nem világjárvány, de mindenütt köztünk van. Nézzétek, mennyi… Nézzétek, milliárdnál több ember megfertőződött már így. Szóval eléggé úszkálunk a betegségekben, baktériumokban, és vírusokban és veszélyben. (Igen, Mester.) Mindenhol. Sosem tudhatod, hogy kivel találkozol, aki hordozza azt a betegséget, és átadja neked, még ha nem is tűnik betegnek. Bár az a személy lehet, hogy nem tűnik betegnek, de hordozza, és bármikor átadhatja neked, bárhol, sosem lehet tudni. (Igen, Mester.)

Az egyik testvéreteknek csak fogorvoshoz kellett mennie, vagy valami, és karanténba kellett tennem három hétre. Megírtam. Néhányan biztosan olvastátok. (Igen, olvastuk, Mester.) Az, aki segített nekem. És ugyanezt mondtam mindenkinek, ha kimész a csoportodból. (Igen.) Mert most épp a buborékban vagytok. (Igen, Mester.) Mondjátok a konyha csapatnak is, ha kimennek, nem jöhetnek vissza. (Igen, Mester.) (Elmondjuk nekik.) Vagy ha visszajönnek, karanténba kell zárni magukat legalább három hétre. (Igen, Mester.) Szóval, senki se menjen ki, kivéve, ha feltétlenül szükséges. (Igen, Mester.) A konyhásoknak és nektek nem kellene kimenni. Védve vagytok a saját területeteken belül. (Igen.) De ha menned kell, akkor persze, hogy kell. Gyere vissza, zuhanyozz le azonnal tetőtől talpig, klinikailag mosd ki a ruháidat, stb. (Igen, Mester.) Mondtam a védőszemüveget, amikor kimentek? Igen. (Igen, Mester.) Rendben.

Sok egyéb betegség is megjelenik pont most. (Igen, Mester.) Láttam a [Supreme Master] tévénkben, valamit Jemenben, kolerát. És mit még? Ebolát? (Igen.) Az is felbukkan megint. (Igen, Mester.) És kanyarót valahol, stb. Tudjátok, a COVID-19 energiája miatt a levegő valahogy szennyezett lesz, amikor az emberek hordozzák a betegséget, és rohangásznak. (Igen.) Tehát az emberek immunrendszerét ez is érinti, még ha nem is fertőződtek meg a COVID-19-cel. (Igen, Mester.) Így ha elkaptak egy másik betegséget, ami általában kezelhető, az kezelhetetlenné válhat, (Óh, hűha!) mert az immunrendszerük már valahogy leromlott.

Ezért mondom nektek mindig, és a tanítványoknak ezeken a konferenciákon, hogy csak legyetek éberebbek és óvatosabbak, és jobban védjétek magatokat spirituális érdemekkel. (Igen, Mester.) Imákkal, meditációval, tisztasággal viselkedésben, és gondolatban, tettben és beszédben. Ez a valódi védelem. Különben az embereknek, beleértve az úgynevezett tanítványaimat is, nincs elég szeretetük, nincs elég érdemük, hogy fedezzék magukat. (Óh, értem.) Tehát kölcsön kell venni a Mester erőből, a magasabb erőből, és így mindennap sokat kell imádkozni, sokat kell meditálni, amennyit csak tudtok. (Igen, Mester.) Hogy mindig összekössétek magatokat az Istenivel. Hogy ne legyen több problémánk. (Igen, Mester.) Van még kérdés, szívem? Hány kérdés van még? Hallottam, hogy van egy listád. (Igen, sok van.) Oké. Mondd el nekem.

( Mester, az Istenek azt mondták, hogy most van a végítélet ideje. Mi a türelmi idő a mostani időben? Ez azt jelenti, hogy mindenkinek vegánnak kell lennie ebben a türelmi időszakban? És ha néhány ember nem válik vegánná, akkor meghalnak valami járványban, vagy katasztrófában és pokolra jutnak, hacsak meg nem bánják? )

A türelmi idő már hosszú ideje lejárt. Csak a Mennyeknél közbenjártam, hogy elnézőbb legyen, mert az embereket megmérgezték, félrevezették őket, kimosták az agyukat, mindenféle rossz hatás a majától, és a fanatikus démonoktól. Most bármikor megfordulhatnak, és én készenlétben leszek. Ha meg tudnak fordulni, természetesen valahogy több védelmük lesz. De attól is függ, hogy mennyi érdemük van. (Igen, Mester.) Szóval, kombinálva ezt az előző életérdemükkel, és az őszinteségükkel, és alázatos imáikkal és bűnbánattal, az segítene valahogy. (Igen, Mester.) Legalább is ha elkapják a járványt, az enyhébb lesz, csökkentve lesz. És ha meghalnak, találhatok egy ürügyet, hogy segítsek a lelküknek hogy felmenjenek a Mennybe. (Igen, Mester.)

( Mester, a próféciák, mint pl. Âu Lạcból (Vietnám) és máshonnan azt mondják, hogy a végítélet ideje alatt katasztrófák lesznek, és új betegségek, és tízből csak egy, vagy tízből kettő erényes ember éli túl. Igaz lesz ez, Mester? Mert van hitünk, hogy Mester áldásával ez nem lesz olyan rossz. )

Csak azokat tudom megáldani, akik hallgatnak, együttműködnek. Ha az orvos ad egy receptet egy betegnek, és a beteg nem veszi be a gyógyszert, annak mi lesz a következménye? A doktort fogod hibáztatni, hogy nem tett meg minden tőle telhetőt? (Nem, Mester.) Igen! Nem várhatsz csak úgy el mindent, de te nem adsz semmit. (Igen, Mester.) És még nem is kell semmit se adnotok! Csak ne vegyétek el másoktól. Ne vegyétek el az állatok életét. (Igen, Mester.) Nagyon egyszerű megoldás! Ha életeket ölsz, nem várhatsz életet cserébe. “Amint vetsz, úgy aratsz.” A karma törvényét nem szabad játszadozni. (Igen, Mester.) Ha továbbra is mérget vesznek be, és az orvos azt mondja nekik: “Ne szedd be többé! Legalább a mérget hagyd abba, akkor meg tudlak gyógyítani,” de továbbra is mérget vesznek be, akkor a beteg meghal, vagy haldokolni fog. Egyszerűen ne számítsatok arra, hogy én csinálok mindent, és senki nem tesz semmit. Ilyen dolog nem létezik. (Igen, Mester.) És még akkor is, igazságosnak kell lennünk az állatokkal. Ők nem tesznek semmi rosszat. Úgy kínozzák őket, óh Istenem! mint a pokol, mielőtt meghalnak. (Igen, Mester.) Mindent láttatok a [Supreme Master] tévénkben, és a Netflixen, (Igen.) és az összes filmben, amit reklámozunk. Hogy tudunk mi, erős, intelligens emberek, akiknek van választásunk, megkínozni valakit, aki gyenge, és olyan tehetetlen, és hogy tudunk kegyelmet várni?! Mondtam nekik, hogy bánják meg és forduljanak vissza. (Igen, Mester.) Csupán ennyit kell tenniük. Nem kérek sokat. (Igen, Mester.) Hogy segíthessek rajtuk.

Persze, hogy meg tudom áldani az embereket, akik megbánják, és jóindulatú életmódra térnek, megáldhatom a Mindenható Isten Kegyelméből és Irgalmából. Mondtam már, hogy segítettem a lelkeknek, akik bűnbánók, még ha meg is kell halniuk, hogy helyrehozzák a bűneiket. Segítek nekik, ha bűnbánók a szívükben, ha valaha is látták a fotóim vagy videóim, vagy a beszédeim, és van egy kis tiszteletük, vagy egy kis hitük bennem. Rajtuk tudok segíteni. De ha nem hallgatnak rám, folytatják útjukat, akkor ne kérjétek többé, hogy segítsek nekik, Mester áldása… Sok áldás – a semmiért. Ezeknél az embereknél semmi se fog működni, ha ők nem változnak. Értitek? (Igen, Mester.)

Mindenki engem kér, ti és a testvéreitek mindig engem kértek: “A Mesternek áldásának kell lennie, és minden rendben lesz?” Hogyan lehetne rendben? Mi van az állatokkal? Nincsenek jól, vagy igen? (Nem.) Akkor ne számítsatok semmire tőlem, vagy bárkitől, vagy a Mennyektől ezután. A pokol az egyetlen hely az ilyen embereknek, mert szemet hunynak mások szenvedései felett és élvezik a fájdalmukat és a szenvedésüket. (Igen, Mester.) Mindig csak ülni ott, húst enni, bort inni, és állatokat és másokat kínozni, és aztán azt várják tőlem, hogy áldást adjak nekik? Folyton ilyen kérdést tesztek fel újra meg újra. Soha többé nem akarom hallani! (Igen, Mester.) Mert ez nem egy intelligens kérdés. Visszaélés a Mennyek hatalmával, és Isten szeretetével. Ha meg akarsz tanulni angolul egy professzortól, meg kell csinálnod a házi feladatod. (Igen, Mester.) Nem várhatod el, hogy a professzor, a hatalmas tudásával elérje hogy beszélj angolul, és megértsd az angolt, amikor nem tanulsz, nem próbálsz gyakorolni, nem beszélsz, nem csinálod meg a házi feladatodat. Értettétek? (Igen, Mester.) Ez feldühít, ez a fajta kérdés. Olyan, mintha mindenki csak ülne ott, és egy valakire várna, hogy az mindent megtegyen. Ez a kérdés hasonló egy elnök helyzetéhez. Megválasztották és jól ismert arról, hogy megbocsátó és jóindulatú, és aztán azt várják tőle, hogy csak törölje el a törvényt és mindenki azt csinál, amit akar. Ez az ember megöli a másikat, nem gond; a másik zaklat egy kislányt, semmi baj. Mindenki azt csinál, amit akar, az erősek el fogják nyomni a gyengéket, és kérik az elnököt, hogy csak törölje el az összes priuszukat, bocsásson meg mindenkinek. Ez nem tisztességes az áldozatokkal. Ezért nem akarok válaszolni többet erre a kérdésre, mert ez igazán nevetséges, túl kihasználó. Az emberek így gondolkodnak. Bármit megtesznek, és aztán elvárják, hogy pl. egy elnök csodákat tegyen értük, vagy egy Mester, aki csiribú-csiribá, és minden rendben lesz.

Tehát mit akartok, mit tegyek? Több áldozatot akartok, mint Jézus, és sok más Mester? Hogy holtan essek össze, vagy mit? És akkor az a csoda megtörténjen, mert a halálom talán megtisztítja a bűneiket? Ez egy álom. Nézd az összes Mestert, gyötrelmesen haltak meg, és Buddha élete ellen sokszor merényletet követtek el. És Jézus, Ő olyan gyötrelmes halállal halt meg a kereszten. Még akkor is, ha meggyógyult, és visszatért utána a normális életbe, ez nem a helyes út, hogy az emberek így bánjanak egy ártatlan Lénnyel, mint Jézus. És például, ha Ő ott meghalt, Ő mindent megtett, hogy megtisztítsa az emberek bűneit, de ez csak átmenetileg van, talán csak a tanítványai, és néhány rokonuk és barátaik, öt-hat generációból. De az emberek csak folytatták, hogy húst ettek, bort ittak, és így az Ő áldozata nem volt tartós. És mi jó származik ebből? Nem túl sok. Birodalmat csinálnak belőle, nagy templomokat építenek, meg minden, és imádják az Ő státuszát; amíg élt, keresztre feszítették. És nézd meg az embereket. Mit csináltak? Folytatják a húsevést, borivást, a mulatozást. (Igen, Mester.) És mi jó [származott] ebből? Ha egy Mester meghal, vagy áldozatot hoz valahogyan, fizikailag. Én minden nap áldozatot hozok. (Igen, Mester.) Nem csak a fizikai nem-jól-létem, és annyi mindent kell tennem, hogy azt el sem mondhatom. Hanem a spirituális egészségem is, és ezt ti mind tudjátok. (Igen, Mester.) Mi haszna van egyáltalán? A kutyáimnak igaza van. Igazuk van, hogy kérdik, miért teszem mindezt az emberekért? Nem érdemesek rá. És csak tegyem szabaddá magam. Még a Mennyek is mondták, szaba- dítsam fel az életem. Igen! Azt mondták: “Szabadítsd fel az életed!” Mert azt mondták: “Légy szabad. Vigyázz magadra. Légy béke. Légy nemes!” Néha azt mondták: “Légy boldog”, meg minden. Ez azt jelenti: “Csak tűnj el onnan!” (Igen, Mester.)

Ez csak játék. Amúgy is az egész csak illúzió. Olyan, mint egy színház, mint egy álom. Ezt mind tudom, de mondd ezt az átlagembereknek, akik kint szenvednek, hogy nekik ez álom? Nem. (Nem.) Igaz? (Igaz.) Éjjel-nappal izzadnak, szenvednek mindenféle dologtól, eltűrnek mindenféle körülményt csak a megélhetésért. Csak hogy gondoskodjanak magukról, és/vagy a családról, és elszenvedjenek mindenféle zaklatást, mindenféle nehézséget. És kérdezd meg az állatokat, akik oly embertelenül szenvednek, oly gonoszul, oly kegyetlenül ott az állattartó telepen. Kérdezd meg tőlük, hogy álom ez, vagy sem. Fájdalmas. Csípd meg magad, és tudod, hogy ez nem álom. Fáj, ugye? (Igen, Mester.) Ha csak megcsíped magad, az is fáj. Még ha csak egy kicsit is elvágod az ujjad, az fáj.

Szóval, hogy sétálhatnék el csak úgy, mondván: “Ez csak egy álom”? Számomra az. Még ha fáj is, vagy keményen dolgozom, vagy kimerültem, meg minden ilyesmi, de egyfelől tudom, hogy mindennek vége lesz. Az egész egy álom. (Igen, Mester.) De a legtöbb ember mélyen szenved. Én azért szenvedek, hogy megérthessem, hogy ebben a minden álmok álmában, ők szenvednek. Az igazi szenvedést. Szóval ezért nem sétálhatok el csak úgy. (Igen, Mester.) Ezért sok megvilágosodott Mester, vagy spirituális gyakorló még csak a világon sem marad. Egyszerűen elsétálnak. Elmentek valahová, a Himalájában vagy valami hegyre, vagy a folyó mellé, valahova. A saját életüket élik. (Igen, Mester.) Nem átlagos, vagy világi életet, hanem csak élik az életüket az Istenivel, a belül újonnan megtalált szabadsággal. Nem nagyon érdekli őket, hogy tanítványaik legyenek. Bármi is történik, az csak úgy mellékesen van. De sose érdekli őket, hogy kimenjenek. Az ilyen gyakorlók tudják, hogy ez mind csak egy álom. (Igen.)

Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android