Ezután következik

Mester és tanítványok között

Tegyél merész lépést a vegán világért! 5/5 rész

2020-08-02
Nyelv:English ,Mandarin Chinese

Epizód

Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Ha vegánná válnának, az életünk kényelmesebb lenne. Egyre több rendkívüli high-tech dolgunk lesz. Kevesebb betegségünk lesz, vagy nem lesz több. Nem kell majd a rokonaink, barátaink, szeretteink korai halála miatt gyászolnunk. Boldogan fogunk élni, egészséges hosszú életeket, és még összekötve az Istenséggel is.

Mindent teljesen elveszítünk, ha elveszítjük a együttérzést és a könyörületet a szívünkben. Szóval megpróbáljátok megidézni ezt az irgalmas minőséget más emberekben, bárhová is mentek, bárhol is vagytok, amikor csak tudjátok, azzal, hogy megmutatjátok nekik a vegán étrend előnyeit. A televíziónkon keresztül sok információtok van. Kivesztek néhány klipet, és megmutatjátok nekik. Mutassátok meg a fontos klipeket az alkohol ártalmairól, a hús vagy a hal ártalmairól, és azokat a filmeket, a hátborzongató, a rossz, nincsenek szavaim, a gonosz gyakorlatot, azt kell mondjam, a gonosz, barbár gyakorlatot az állatok bántalmazására az állattenyésztésben. Mutassatok meg nekik mindent. Sózzátok a nyakukba mindet. Tudassátok velük. Ne legyenek többé tájékozatlanok azzal kapcsolatban, hogy mit esznek, afelől, hogyan ártanak maguknak, beviszik ezt a sok halott, véres hullát, húst a testükbe, és más káros anyagokat is, ami teljességgel szükségtelen. Meg kell ezt mutatnotok nekik. Ne legyetek szégyenlősek. Lehet, hogy szenvedtek a képek miatt, de meg kell mutatnotok nekik. Mert az egyszerű szavak, a gyengéd szavak, a sima szavak nem működnek. Csináljatok valamit, kérlek. Aki csak tudja, csinálja. Még ha öregek is vagytok, sosem vagytok túl idősek ahhoz, hogy megnézzétek azokat a filmeket, a szomszédaitokkal, vagy bárkivel, aki meglátogat, titeket - a családtagjaitokkal, akik nem vegánt esznek, akik még mindig alkoholt isznak, ártanak maguknak, meg minden. Mutassátok meg nekik. Ne csak az előadásaimat mutassátok. Hadd ébredjenek fel. Hadd lássák a valóságot, a kapcsolatot a darab hús között, amit a szájukba tesznek, és a fájdalom, a gyötrődés között, más lények szenvedése a sötét sarokban, elrejtve a szemünk elől. Mutassátok meg mindnyájuknak. Köszönöm bármilyen segítségeteket.

Ne legyetek féltékenyek rám, mert a Mester magának tulajdonítja az érdem 53%-át. 100%-os elismerést szeretnék, hogy dicsekedhessek nektek, mindannyiótoknak, mondván: "Nincs szükségem rátok. Nincs szükségem rátok. Mindent magam csinálok.” Talán, ha nem lennétek nekem, ha nem lennétek itt, ha nem lennétek a tanítványaim, akkor talán 100% érdemet kaphatnék. Ki tudja? De ennek ellenére sok munkát kell végeznem egyszerre. Még pénzt is kell keresnem. Szóval nem csak kiváltságaitok, áldásaitok és előnyeitek vannak. Kötelességeitek is vannak. Csináljátok velem, dolgozzatok velem, támogassatok mentálisan, pszichikailag, bár pénzügyileg ne, azt nem kérem. De használjátok az anyagi javakat, amiket Isten ad nektek elosztani, hogy segítsetek a szegényeknek, hogy segítsetek támogatni a Supreme Master Televisiont, felébreszteni az embereket a híreink által, a műsoraink által, a programaink által, és segítsetek kifizetni a filmeket, amit megnézettek velük, jó? Vagy kifizeted a filmet, aztán letöltöd, elküldöd nekik. Még ha nem is jönnek el hozzád megnézni, elküldöd a nappalijukba. Elküldöd a számítógépükre, hogy kíváncsiak legyenek és megnézzék. Elküldöd az állati termékek, az alkohol, a drogok, a cigaretták ártalmait, minden olyan dolgot, ami a testvéreinket sújtja ezen a bolygón. Kötelességed segíteni nekik. Nem én vagyok egyedül, aki ebben segíteni akar. Ti is segíteni akartok. Nem? (Igen, akarunk!) Igen, persze! Akkor csináljátok! Akkor csináljátok! Tegyetek többet. Tegyetek többet. Persze, hogy meditáltok, ez fontos. És vegán ételt készítetek annak, aki csak eljön hozzátok, ez fontos. De mutassátok meg nekik az állattartás valóságát is, a kegyetlen, barbár, gonosz ipart. Már nem válogatom meg a szavaimat. Már nem szeretek többé finomkodni a szavaimmal. Nem válogatjuk meg többé a szavainkat. És nem válogatjuk meg többé a tetteinket sem. Mostantól nyíltan játszunk. Itt az idő. Merészebben kell tennünk, merészebben, bátrabban, őszintébben most, mert az idő most nagyon, nagyon rövid. A Mester Erő, a Menny Ereje segíthet fenntartani a bolygót egy ideig, hogy időt nyerjen nekünk. De most kell cselekednünk. A világ összes kormányának cselekednie kell, különben mind meghalunk. És még ha a bolygó nem is tűnik el, olyan lesz, mint egy lángoló pokol. És nem hiszem, hogy bármelyik jó szülő szeretné elképzelni, hogy a gyerekei vagy az unokái ilyen pokoli helyen égjenek. Szóval, ha szeretik a gyerekeiket, az unokáikat, az ük-ük-ük-ük-ükunokáikat, MOST kell cselekedniük! MOST kell vegánnak lenniük! Mert ezt már a világ összes kormánya hivatalosan is elismeri.

Imádkozok, reménykedek, könyör- gök nekik, hogy cselekedjenek most. Van egy nagyon egyszerű módja. Sokféleképpen életben lehet maradni. Nem kell megennetek a húst, a halat, vagy bármit, ami mozog, hogy életben maradjatok. Rengeteg fehérjénk van mindenféle forrásból. És manapság még fehérjét csinálnak a puszta levegőből is, emlékeztek? Igen! Hűha. (Igen, Mester.) A világ folyton egyre jobb lesz. Csak a világ népességének fel kell zárkóznia ehhez, és akkor még jobb és jobb lesz minden alkalommal. Először az első létrafokra kell lépned, aztán mehetsz fel és fel, és fel és fel és fel. Ez a logikus tennivaló. Szóval, ha vegánok lennének, az életünk sokkal kényelmesebb lenne. Egyre több rendkívüli csúcstechnológiánk lesz. Kevesebb betegségünk lesz, vagy egyáltalán nem lesz betegség. Nem kell korán gyászolnunk rokonaink, barátaink vagy szeretteink halálát. Boldogan, egészségesen, hosszú életet fogunk élni, és kapcsolódunk az Istenihez is, mert a Menny képes lesz megmutatni nekünk szeretetük kifejező jeleit és a kapcsolatukat velünk.

Jelenleg az emberek, sokak, vagy a többség, vagy legalább a fele, még mindig vakok, süketek és ostobák a Nagy Énjükkel, a Mindenható Hatalommal és az Mennyekkel kapcsolatban. Csak azért, mert visszaélnek önmagukkal, tönkreteszik magukat azzal, hogy megeszik más lények húsát, és beveszik azokat a mámorítószereket, amik nagyon, nagyon káros hatással vannak létezésünk minden aspektusára. Nem csak a testi betegség, hanem az egy mentális zavar, pszichológiai leromlás, psziché, ami szintén károsodik, mentálisan zavaró és spirituálisan káros. Nincs elég szókincsem ahhoz, hogy leírjam, milyen káros hatásokat visznek be maguk az emberek a saját lényükbe ilyen és olyan dolgokat téve, mint a hús, a bor, az alkohol, a drogok, stb.

Ha bármilyen kérdésetek van, kérem, kérdezzetek, és a naptár valószínű kicsit tovább fog tartani. Köszönöm a szeretetteljes figyelmeteket. (Köszönjük, Mester.) És a lelkes tapsolásotokat. Ez jó az egómnak. Ez jó, hogy tovább folytathassam. Ez jó, így az elmém hagyja, hogy folytathassam a munkámat, így nem panaszkodik. Kérdések? Vagy már mind megvilágosodott?

( Mester, szeretnék ma beszámolni Neked. Három téma van, ami három eredményt jelent a jelentésben. Mielőtt beszámolnék, szeretném megosztani Veled most a tapasztalataimat a Supreme Master Ching Hai Napon. ) Folytasd. ( Először is, a Veled zajló konferencia alatt, ami leginkább lenyűgözött, hogy azt mondtad, a meditáció olyan, mint a légzés, és ezért az elmúlt két napban amint elkezdtem meditálni, be tudtam lépni szamádiba, ami nagyon jó volt. ) Jó. Eltökélt vagy, készen állsz a meditálásra. ( Igen, igen. És az ünnepség műsora alatt láttam a Mester fénytestét megjelenni. Nagyon meghatott. ) Jó. Jó eredményeket fogsz elérni, amíg csak eltökélt vagy. ( Igen. ) Ez a lényeg. Határozottnak kell lenned, nagyon eltökéltnek.

( Nagyon erős rezgések voltak az előadások alatt, ebben az időben. Tapsoltam egész idő alatt. Felülmúlhatatlan volt. És most engedjétek meg, hogy beszámoljak a három eredményről. Az első: a polgármester meghívott egy mezőgazdasági expóra Tajvan (Formosa) és Kína között, amelyet egy nagy épületben tartottak mezőgazdasági kiállítások számára. A cél az volt, hogy bemutassák a tudományos eredményeket a mezőgazdaságban, köztük meghívott előadók is. Én voltam az első, aki beszélt, amely utóbb remek fogadtatásban részesült. Sok farm tulajdonosa megkeresett, hogy segítsek a talajjavításban. És a polgármester, aki meghívott engem oda, azt mondta: "Amit mondtál, az mind nagyon praktikus. Most hallok róla először. Most hallok róla először.” És tenni akart ez ügyben. Azt mondta: "Bármelyik városban is leszek legközelebb polgármester, amit mondtál, mindent átültetek a gyakorlatba.” Valójában, csak idéztem a fő irányokat és útmutatásokat a "Válságtól a békéig” könyvedben. De annyira le volt nyűgözve. ) Gratulálok.

( A második dolog amit szeretnék bejelenteni, az, hogy a javaslat fő része, amit szakértői csapatunk létrehozott a Nemzeti Konzultációs Bizottságunk számára, a "Válságtól a békéig" könyvön alapult. Környezetbarát közösségek építéséről van szó. Elvittük a Nemzeti Konzultációs Bizottság vezetőit a kórházunkba, ami egy vegetáriánus kórház, és felajánlottunk nekik egy alapos felmérést. Nagyon lenyűgözte őket, mert a mi kórházunkban semmi sem tartalmaz állati összetevőket. És a kezeléseink jól működtek. Rengeteg páciens makacs betegségei meggyógyultak. A kórházunkban mindenki vegetáriánus étrenden van, köztük a betegek és a személyzet is. Csodálkoztak, hogy a vegetáriánus emberek ilyen egészségesek lehetnek. Meghívtuk őket, hogy ebédeljenek a kórház éttermében, és azt mondták: "A vegetáriánus ételek finomak és hasznosak az egészségre.” A lényeg az, hogy elvittem őket a kísérleti állomásainkra is Kína különböző falvaiba, és sok bemutatót csináltam. Az elvárásunk az, hogy ne használjanak növényvédőszert, műtrágyát vagy gyomirtót a falvakban. Minden falunak el kell végeznie a szemét osztályozását. Minden növényi maradékot vissza kell juttatni a farmokra, és biológiai átalakuláson kell keresztülmenniük, a hulladékot átalakítva értékes erőforrásokká, ami nagyon jót tesz a környezetnek. Minden növénytermesztést ellenőriztetni kell a Mezőgazdasági Minisztériumunk által kijelölt ellenőrző hatóságnál, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincs nyoma az ötvenféle növényvédőszernek és nehézfémeknek a termésben. Ezért amikor a kísérleti állomásainkon jártak, csak szedték a zöldségeket, és ott helyben megették őket. Azt mondtam, "Minden rendben. Egyáltalán nincs szennyeződés ezekben a zöldségekben. Ráadásul, van B12-vitamin a talajban, ami kiegészítheti az önök napi bevitelét.” ) Elképesztő. Remek munkát végeztél. ( Nagyon elégedettek voltak. ) Mivel vetted rá a polgármestert, hogy meghívjon? ( Biomérnökként dolgozom, ami talajjavítást jelent. ) Fantasztikus. Tudod, még egyetlen polgármester sem hívott meg engem. ( A csoportunk képviselőjeként mentem. Nagyon sikeres volt. ) Gratulálok. Jó, jó. ( Köszönöm, Mester. ) Gratulálok. Szép munka.

( Igen. És a harmadik eredmény: Sok javaslatot tettem nekik, amelyek arról szóltak, hogyan alakítsunk át egy ipari civilizációt ökológiai civilizációvá, hogyan élesszük fel hagyományos mezőgazdaságunkat, és népszerűsítsük a "háromszoros tisztaságú" oktatást az óvodától kezdve. És minden beteget meggyógyítunk a faluban. Először alapos egészségügyi vizsgálatot végeztettem rajtuk a kórházainkban. Minden falusi eljött a kórházainkba egészségügyi vizsgálatokra. Akiket betegnek találtunk, azok orvosi kezelést kaptak a kórházainkban, szinte ingyen. ) Hűha! Oké. ( Mind nagyon boldogok voltak. ) Szép munka! Szép munka! ( Köszönöm, Mester. Sok embernek volt nehéz vagy ismeretlen betegsége. Néhányan közülük nem térhettek vissza dolgozni a földjükre. Ebben az évben, miután megkapta az orvosi kezelést, a gazda visszatért dolgozni, és be tudta takarítani az összes gesztenyét a területén. Olyan boldog volt. ) Oké. Jó munka! ( Köszönöm, Mester. Van egy harmadik eredmény. A csapatunk néhány környezetbarát közösséget fog létrehozni. A bio-technológiai ipari park nagyon nagy, és beszéltem az ottani vezetővel. És készek voltak a tanácsunk végrehajtására is, amit a "Válságtól békéig" vonatkozó iránymutatásaiból idéztem, ami nagyszerű. Köszönöm, Mester. ) Jó. ( Ez a beszámolóm vége. ) Oké, köszönöm. Hallottam minden részletet. A jelentésed nagyon átfogó. És minden részletet hallottam. Köszönöm.

Oké. Jó. Rendben. Milyen régóta vagyunk együtt? Talán majdnem két órája, igaz? (Igen.) Ez nagyon jó. Túl sok jó dolog, nem tudjátok megemészteni, szóval majd máskor. Tényleg mennem kell. (Köszönöm, Mester.) Tényleg el kell mennem, hogy törődjek a kutyáimmal, elintézzek néhány sürgős dokumentumot és meditáljak az egész világért. Találkozunk máskor, ha lehetséges. Isten áldjon titeket. ( Köszönjük, Mester. ) Isten vigyázzon rátok. És szeretlek titeket. ( Szeretünk, Mester. ) Hasonlóképpen. Én is szeretem a Mestereteket. ( Szeretünk, Mester! ) Szeretlek. Szeretünk, Mester!) Viszlát. (Köszönjük!) ( Szeretünk, Mester. ) Szeretlek. (Szeretünk!) Vigyázzatok magatokra. Vigyázzatok magatokra és segítsetek másokon, oké? (Igen!) Meditáljatok és segítsetek másokon. (Köszönjük!) Szia! (Köszönjük, Mester!) Szeretlek titeket.

Továbbiak megtekintése
Epizód
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android