Keresés
Ezután következik
 

KÜLÖNLEGES! / Legyél vegán

Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete a világ minden vezetőjéhez és kormányához

2020-03-29
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
Tisztelt vezetők és kormányzati hivatalnokok, igazán hálás vagyok önöknek mindazért, amit a mai napig tettek, hogy a legjobb tudásuk szerint segítsenek világunknak. Köszönöm mindannyiuknak. Ez csupán egy emlékeztető, mert tudom, hogy tudják, hogy mi a helyes tennivaló. A szárnyaik alatt kell mindenkit megvédeniük – a polgártársakat és a lakostársakat, azaz az úgynevezett állatokat. Ők végképp védtelenek, és az emberi hatalom kegyelme szerint élnek. A tény az, hogy NEM LÉTEZIK HUMÁNUS MÉSZÁRLÁS, nincs olyan dolog, hogy ártatlanok törvényes tömeges legyilkolása.

A VILÁG ÉG, azzal fenyeget minket, hogy bármelyik pillanatban rosszabbá váljék, EMBEREK ÉS ÁLLATOK PUSZTULJANAK EL riasztó mértékben. A Mennyek és a Föld örökké új, egyre furcsább betegségekkel sújt minket. A pusztító jelek nyilvánvalóak mindenütt. A FIGYELMEZTETŐ JELEK SÁRGÁN VILLOGNAK és nyilvánvalóak szerte világunkon! A klímánk gyorsul. az állattenyésztés, hal, tojás, tejipar, stb, bármi, aminek köze van az állatokhoz, a halálos metán gáz legrosszabb termelői, ami felmelegíti bolygónkat. Ezeknek a brutális gyilkos üzletágaknak a leállítása a leggyorsabb mód Földünk lehűtésére.

Önöknek megvan a hatalmuk, hogy mindezt leállítsák. Megvan a kiváltságuk, HOGY VEGÁN TÖRVÉNYT HOZZANAK, NE LEGYEN TÖBB ÁLLATOKKAL KAPCSOLATOS SZENVEDŐ ÜZLETÁG. Nulla fájdalom, szenvedés minden lénynek, embereknek és állatoknak. Mert a kedvesség kedvességet szül, a könyörület könyörületet szül. A kegyelem kegyelmet hoz a Mennyből. És ez a VEGÁN TÖRVÉNY A LEGHATÉKONYABB MÓDJA VILÁGUNK MEGMENTÉSÉNEK.

Tehát ne fussanak el többé ezen elkerülhetetlen döntés elől. Egyszerűen csak ALKOSSANAK VEGÁN TÖRVÉNYT ÉS JEGYEZZÉK BE. Mielőtt túl késő lenne önöknek, ahhoz, hogy a helyes döntést meghozzák, mielőtt túl késő lesz, még arra is, hogy megbánják. Mielőtt Istennek még több haragja ereszkedik le ránk, még szélsőségesebb időjárással, még több járvánnyal, még több erőszakkal, több elvesztett élettel, értékes erőforrások eltűnésével, több pénzügyi katasztrófával.

Dolgozzon Istennek, Istennel. Hogy könnyűnek érezze majd magát, tisztának és boldognak, MEGTÉVE A HELYES DOLGOT, MOST. Hozza meg a VEGÁN TÖRVÉNYT hogy megmentse a világunkat. Tegye Törvénnyé a Veganizmust.

Ahogy minden műsorunkat, a nézők ingyen letölthetik ezt az üzenetet és elküldhetik tisztelt kormányzati vezetőiknek, családnak és barátoknak. Isten áldásával.

A másik három különleges üzenet a közelmúltból: "Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete minden állati hús vállalkozás és állattartó telep tulajdonoshoz, továbbá a halászati, tojás, tej, szőrme, labor teszt, kozmetikai és bőr ágazatokhoz", "Ching Hai Legfelsőbb Mester sürgős felhívása világunk megmentésére és imádkozásra a Vegán Világért" és "Ching Hai Legfelsőbb Mester SÜRGŐS üzenete minden vallási és spirituális vezetőhöz" szintén letölthető ingyen innen SupremeMasterTV.com/download
Továbbiak megtekintése
Legfrissebb videók
2022-10-07
314 megtekintés
2022-10-07
751 megtekintés
31:24
2022-10-06
32 megtekintés
2022-10-06
21 megtekintés
2022-10-06
1149 megtekintés
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android