Ezután következik

KÜLÖNLEGES!

Ching Hai Legfelsőbb Mester sürgős üzenete, hogy mentsük meg világunkat és imádkozzunk a Vegán Világért, 2020. február 6.

2020-03-11
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
Nem akarom megválogatni többé a szavaimat. Az időnk most rövid. A világunk valóban fenyegető vészhelyzetben van. A Menny dühös. A Föld dühös. A Természet dühös, vár, vár arra, hogy visszatérjünk eredeti szerető, kedves természetünkhöz, amilyennek Isten szánt minket, hogy olyanok legyünk. Vár, hogy gyakoroljuk ezt az erőt mások megmentésére, és önmagunk és a családunk megmentésére. Segíts a bolygónak. Mentsd meg az állatokat. Mentsd meg a világunkat. Légy hős.

Együtt fogunk imádkozni. Ha hisztek az igazságban, még ha nem is tudtok vegánná válni ezen a ponton, csak imádkozzatok, hogy hamarosan. Imádkozzatok a Vegán Világért. Imádkozzatok velünk a kitűzött időpontban Idén, 2020 február 9-én vasárnap, hongkongi idő szerint 21:00-kor. Imáink erősek lesznek, mert mögöttünk a Mennyország, a Szentek és Isten ereje. Gondoskodtam róla. Hatalmas ereje van, amit az emberiség korábban soha nem ismert, különösen most, amikor együtt csináljuk, és vegán lettél, vagy imádkozol, hogy vegán legyél, vagy majd vegán leszel az összes jóindulatú, benned rejlő minőségeddel. Hatékony lesz, nagyon hatékony. Kérlek mondjátok el a családtagjaitoknak, barátaitoknak ismerőseiteknek is, bárkinek, akit ismertek, hogy imádkozzanak veletek, velünk egy vegán világért. Ez nekik is jó.

IMÁDKOZHATUNK, MEDITÁLHATUNK EGYÜTT nagyjából fél órát. És folytathatjuk is minden hétvégén ugyanígy; MINDEN VASÁRNAP ÚJRA. Ezt tesszük, minden más mellett, amit teszünk, amíg eljön a Vegán Világ. Nem fogjuk abbahagyni. Akár őszintén öt percig, húsz percig, ez mind segít megtisztítani a világunkat, hogy megmentsük a gyermekeinket, és hogy nemes, méltó, tisztességes életet éljünk, ami Isten gyermekeihez illő. Csatlakozz, hogy megmentsük az ártatlanokat. Csatlakozz, hogy megmentsük a világunkat. Kérlek! Isten áldjon titeket többszörösen örökké, ebben az életben és a következőben.

Több ketyegő bomba is van, nem csak egy. Még a klímaváltozásra sem kell várni. All this angry, anguished energy is all aiming at us. Ehhez az energiához hasonlítva az atombomba semmiség. Olyan, mint egy gyerekjáték. A pokol elkerülhetetlen, ha nem változtatunk az életvitelünkön. Kérlek, csatlakozz hozzánk, hogy minden vasárnap együtt meditáljunk este 9 órakor [Hongkongi idő szerint]. Állítsatok be ébresztőt, bárhol is legyetek, bármit is csináltok, kérlek, álljatok meg néhány pillanatra imádkozni a Vegán Világért, velünk, velem.
Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android