Ezután következik

Mester és tanítványok között

Tegyél merész lépést a vegán világért! 3/5 rész

2020-07-31
Nyelv:English ,Mandarin Chinese

Epizód

Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

A kutyáid vagy a macskáid, vagy a társállatod, a madaraid valamilyen mértékben mind védenek téged, amennyire tudnak. Valójában, ha tudnád, mit tesznek érted a kutyáid, például, letérdelnél ott és megölelnéd őket örökké, és hálával és szeretettel sírnál.

Sok ember vagy sok tanítvány, persze, szorgalmas, és nem akarták mindezt. De az embereknek van ez a kettős természetük. Jó természetünk van belül, és van egy rossz oldalunk is. És ha nem gyakorlunk nagyon jól, ahogyan szeretnénk, a körülmények miatt, világi kötelezettségek miatt, az akkori érzelmi problémák vagy házassági nehézségek miatt, vagy bármi miatt, vagy más zavaró tényező miatt a világon. Például inkább filmeket vagy játékokat nézünk ahelyett, hogy a Supreme Master Television tanulságos műsorait néznénk, egyre több áldást kapva, és egyre több támogatást kapva láthatatlanul, hogy meditálj, hogy fejlődj. Mi inkább valami mást szeretnénk csinálni, ami a szokásunk, ami felé a maja erő, a negatív erő húz. Aztán elfelejtjük a Szent Énünket. És akkor egyre kevésbé leszünk isteniek. Nem úgy értem, hogy kevésbé vagyunk isteniek. Kevésbé emlékezünk az Isteniségünkre. Kevésbé kapcsolódunk erős Isteni Önmagunkhoz, és akkor gondban vagyunk. Hagyjuk, hogy a személyiségünk másik oldala, az örökölt DNS-ünk, vagy a rögzített karma ereje húzzon minket.

És amikor dühösek leszünk valakire, az a test megsérül. Még a kutya is, aki védi a személyt, védi a gazdát, és aztán a kutya kapja azt meg, teljes erővel. Aztán agresszívvá válik, nem tud uralkodni magán, és harcolni kezd. Általában ez sosem történik meg. Mert a lány megharapta az anyát. Ez nagyon, nagyon elképzelhetetlen, de ezúttal megtörtént. Aztán persze be kellett rohannunk a kórházba, aztán gondoskodni róla, aztán gyógyszer, és aztán több idő, több erőfeszítés, és még több akadály számomra. Így, elvonulást kellett tartanom, el kellett intéznem néhány fontos, halaszthatatlan dokumentumot, és gondoskodnom kellett a kutyáimról. Persze vannak segítőim, akik gondoskodnak egyes részekről, de nekem is gondoskodnom kell néhány részről, mert a kutyák, vagy más kutyák, társállatok, nekik nem csak gyógyszer és élelem kell, érzelmi támogatásra is szükségük van; a szeretet kifejezésére is szükségük van; fizikai kapcsolat kell nekik, hogy boldogok, elégedettek legyenek. Ezt nagyon jól tudjátok.

És a kutyáim drágák nekem, jobban, mint az arany, gyémántok, rubinok, bármi, amit csak akarsz. Mert az életük árán is megvédenek. Tényleg így van. Újra megtörtént, és nagyon utáltam ezt, de nem tehettem róla. Anélkül csinálták, hogy bármit is tehettem volna. De szerencséjükre, nem volt halálos. Csak még mindig… Tudjátok, mint a tájfun, az elhaladó tájfun is okozhat még némi kárt, nem annyira, mintha pont arra a területre csapna le, de a közeli területeken még mindig van némi kár. Tajvanon (Formóza), ezt jobban meg kellene értenünk, mert sok tájfun van. Most kevésbé erős, mint azelőtt. Nagyon, nagyon ártalmas lehet az emberekre, házakra, vagyonra, életre és aratásra, és sok bánatot okozhat.

A kutyáid vagy a macskáid, vagy a társállatod, a madaraid valamilyen mértékben mind védenek téged, amennyire tudnak. Valójában, ha tudnád, mit tesznek érted a kutyáid, például, letérdelnél ott és megölelnéd őket örökké, és hálával és szeretettel sírnál. Olyan dolgokat tesznek, amikről nem is tudsz. Megvédenek az erejükkel, amijük csak van, mindenükkel. Mindent megadnak neked, ha veszélyben vagy. Átveszik a betegséged, hogy ne halj meg, vagy hogy ne legyen rosszabb, hogy gyógyítható legyen, ha képesek rá. De ha tényleg letelt az időd, persze, csak könnyíteni tudnak rajta, de nem szeghetik meg az Árnyék Univerzum törvényét. Ha menned kell, akkor menned kell. De ha még megtehetik, bármit megtesznek érted. Ha tudnád, mit tehetnek érted, vagy mit tennének érted, soha nem bánnál ugyanúgy egy kutyával. Valószínű úgy bánnál velük, mint Istennel. Annyira. Mert Istenem, te nem látod. Úgy értem, a legtöbb ember nem látja Istent. De látják a kutyáikat, értitek? A szeretet megnyilvánulása ezen a bolygón.

És az a kutya nem csak szeret téged. Sok bajtól véd meg, az életével véd meg téged. Bármikor feláldozná érted az életét, kérés nélkül, és ismeretlenül, köszönet nélkül. Tudom, hogy a kutyáim megtették. És ha még van benned valami telepatikus képesség – a legtöbb ember elveszítette egyébként –, akkor hallanád, mit mondanak neked; mire figyelmeztetnek, hogy ne tedd; hova ne menj; mikor ne menj; mert veszélyben lehetsz. Ők segítenének mindebben. De nem tudsz hallgatni rájuk, ezért az életükkel, a testükkel kell megvédeniük. Ezért hirtelen megbetegednek, hirtelen balesetet szenvednek, és azt gondolod, ez csak véletlen. Nem, nem az. Nem véletlen, hogy a kutyád hirtelen megbetegszik, vagy meghal, vagy balesetet szenved, vagy kint hirtelen elrohan valahová. Meg akarják állítani a negatív energiát, ami feléd tart, mielőtt elér téged, mielőtt a közeledbe ér. És megmondják, hogy mi micsoda, és vigyázz arra, aki ártalmas számodra, vagy kivel ne barátkozz, ami nem jó neked, nem hoz jó szerencsét, nem hoz jó egészséget, nem hoz neked jó boldogságot. Mindent elmondanak. Mindent tudnak, abszolút. De nem minden kutyának van ugyanolyan ereje, persze. Csak azt teszik, amit tudnak. Még ha van is pár kutyád, egy-kettő erősebb lenne, mint a többi. És többnyire ők a falka vezetői. Erősebbek, többet esznek, nagyon, nagyon egészségesek, és nagyobbak, mint a többiek. Még ha nem is nagyobbak, de erősebbnek látszanak, mindig. És a tekintély és a védelem auráját bocsátják ki.

Mi emberek olyan szánalmasak vagyunk. Nem tudunk semmit, nem látunk semmit, nem hallunk semmit. Néha annyira el vagyok foglalva a munkával, hogy észre sem veszek néhány dolgot, a kutyáimnak kell szólniuk nekem; vagy az egyiküknek, vagy közülük néhánynak ismételten, hogy biztosan meghalljam. És ha nem hallom, elmennek pisilni, kakilni, pont a ház közepén, és akkor tudom. "Rendben, most mi van?” Aztán elmondják nekem, mielőtt túl késő. De szerencsés vagyok, hogy legalább kétszer elkerültem a halálos balesetet ebben a hónapban, mert nem csak a kutyáim, hanem az Istenek és az angyalok is megvédtek, és így a negatív energia csak kitért előlem, pont az utolsó pillanatban, kétszer is így.

És már mondtam nektek, a csoportunk 64%-a nagyon, nagyon jó, vagy legalábbis semleges. Csak 36% nem túl jó. Néhányan tényleg a pokolból valók, vagy éppen a pokolból jöttek, és nagyon, nagyon lehúznak engem. De megígértem, hogy mindenkit beavatok, senkit nem zárok ki. Ezért sok szenvedést kell elviselnem eme kisebbség miatt. De örülök, hogy a többség jó. Ez jobb, mint ha a többség rossz, és a kisebbség jó, igaz? (Igen.) Igen. Sokan már a Negyedik és Ötödik Szintre emelkedtetek, és nagyon, nagyon örülök. Nagyon örülök. Még ha azok az emberek, akik ártanak nekem, vagy a tanítványok, akik minden alkalommal, amikor valamit csinálnak, valami másnak ártanak, még akkor is, elfogadom a csoport, az egész és a világ karmájaként is. Szóval, még ha tiltakoztam is ellenük, azt nem gyűlölettel; hanem szeretettel, és elfogadással tettem. Csak el akarom mondani nekik, hogy jobbak legyenek, több figyelmet szenteljenek arra, amit tesznek, és nem vakon, szórakozottan az ellenkező erő, a negatív erő, eszközeként, ami árt nekünk, árt a Mesterüknek, és árt nekik, árt a rokonaiknak és barátaiknak, a karmával, amit létrehoztak.

Azért jöttetek, hogy hallgassatok engem Buddháról, magas szintű dolgokról, és én csak kutyákról, munkásokról és karmáról beszélek. Nem bánjátok? (Nem!) Nem? Köszönöm a türelmeteket és megértéseteket. Csak beszélgetünk, hogy legyen ürügyem, hogy leüljek veletek, és lássalak titeket, és hogy legyen ürügyetek, hogy lássatok engem. Mindig látni akartok, nem számít meddig, mennyit, hol. Ez jobb, mint a semmi, igaz? (Igen.) Pont itt vagyok.

Még akkor is, ha Tajvanon vagytok (Formóza), az időjárás mérsékelt, de tartsátok melegen magatokat. Meg lennétek lepve, Tajvan (Formóza) egy csoda sziget. Ha pár órányira vezettek innen, ahol éppen ültök, akkor meleg lesz az időjárás. Most nincs forróság, persze. Nagyon kényelmes lesz ott most. Úgy értem, meleg, nagyon meleg. Nem olyan, ahol most vagytok. És ha egy kicsit északra mentek, hűvösebbnek fogjátok érezni. És ha mentek egy kicsit, a különleges hegyeken, néhány más hegyen, akkor hidegnek érzitek majd, még hó is van. Van egy Alishan nevű hegyünk. Néha havazik, igaz? (Igen.) Igen, még hó is van ott. Néha havazik, vagy télen mindig? (Néha.) Néha. Láttam pár képet.

Ez egy csodasziget, én mondom nektek. Hogy havazhat egy ilyen kis szigeten? És még a tenger közepén is. A tengervíz jobban szabályozza a szárazföldi hőmérsékletet. Tudjátok ezt, ugye? Szóval nem lehet túl forró, nem lehet olyan hideg. Tehát Tajvan (Formóza) egy csodálatos sziget. És még magas hegye is van, így láthatsz havat is, és ott hideg van. Ha télen odamész, (vegán) szőrmebundát kell viselned, úgy értem műszőrmét, mint amit most viselek, vegán szőrmét, vagy vastag kabátot vagy ilyesmit. Képzeljétek! Tajvan (Formóza), egy csodálatos sziget. Még nem jártam ott. Talán egy nap odamegyek. Még a közelben is, meg is fázol. Emlékszem egyszer, réges-régen, a sziget északi részén voltam, egy Yang Ming Shan nevű hegyen. S? Nem X? Yang Ming Shan, rendben, köszönöm. Az operatőr emlékeztet engem, hogyan kell kínaiul beszélni. Én sem tudom, miért felejtem el a kínait. Talán túl sokat beszélek kutyanyelven. És még a kutyák is beszélnek angolul, és én beszélek a kutyák nyelvén. El tudjátok képzelni? A kutyáim angolul beszélnek, én meg kutyául beszélek. És énekelnem kell nekik, hogy megnyugtassam őket, ha bajuk van és betegség és fájdalom. A kezemmel kell megnyugtatnom őket, és részben meggyógyítanom őket, nem csak a gyógyszer, mert valamilyen karma, ha elviselik, a gyógyszer egyedül nem tudja meggyógyítani.

Továbbiak megtekintése
Epizód
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android