Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Grand uncle was liberated because of the merit of his kin’s initiation & Witnessing people fall into dismembering hell because of killing animal-people

2022-02-07
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
"Szeretnék megosztani egy élményt, amit a lélekvándorlással és a pokollal kapcsolatban szereztem. Egy nap meditáció közben a Mester belső manifesztációs alakja közölte velem: "Elhunyt negyedik nagybátyád reinkarnálódott erre a bolygóra. Húsz év múlva találkozni fog a húgod fiával és a barátnője lesz. Fel fogod ismerni őt egy feltűnő fekete anyajegyről a szája sarkában.' Akkoriban nem sok figyelmet fordítottunk erre az esetre, mivel az unokaöcsém még kicsi volt. Húsz évvel később azonban unokaöcsém fiatal felnőtté cseperedett, és belépett a munka világába, megismerkedett egy női kolléganővel. Egy nap hazahozta őt, hogy találkozzunk vele, és észrevettünk egy feltűnő fekete anyajegyet a szája sarkában. Ekkor eszünkbe jutottak Belső Mesterem 20 évvel ezelőtti szavai. A kolléganő természete és hajlamai megegyeztek a negyedik nagybátyáméval, amikor még élt. Rejtélyes módon a szülőhelye nagyon közel van a szülőházunkhoz. Ettől kezdve minden nap meglátogatott minket vacsorára, és megnézte a Mester videó előadásait. Nem telt el sok idő, mire beavatták. Valahányszor találkoztunk vele, tréfából "Negyedik nagybácsinak" hívtuk.

Egy nap, meditáció közben azon kaptam magam, hogy újra a pokolban járok. Ott egy halom megcsonkított csirke-, kacsa- és liba-személy tetemre bukkantam. A tetemek körül emberi fejek, kezek, lábak és egyéb testrészek voltak szétszórva. A látvány mélységesen megrázott. Kiderült, hogy ezek az emberek ölték meg ezeket az állat-személyeket, és most ugyanilyen gyötrelmes kínzásoknak vannak kitéve, folyamatosan feldarabolva. Borzalmas jelenet volt. Az egyik fej kinyitotta a száját, és azt mondta: "Olyanok akarunk lenni, mint a negyedik nagybátyád, hogy találkozhassunk Ching Hai Legfelsőbb Mesterrel, és élvezhessük a beavatás áldásait, és megszabaduljunk a pokol végtelen szenvedéseitől. Akkor megtanultam, hogy még a pokolban lévő lények is vágynak a Mesterrel való találkozás áldásaira.

Ching Hai Legfelsőbb Mester azt mondta: ’A beavatás érdeme olyan nagy, hogy a beavatott rokonai akár öt generáción keresztül megszabadulnak.’ Ez teljesen igaz. Tajvanról (Formosa), Hua-Erh"

Vegán mellékhatás: fel kell adnod azt az álmot, hogy a pokolban élj.

Vegán mellékhatás: nem érvényes az igazolványod a pokolban.

A Mester minden tanítványának vannak hasonló, eltérő vagy további belső spirituális élményei és/vagy külső világi áldásai; ezek csak néhány példa. Általában megtartjuk őket magunknak, a Mester tanácsának megfelelően.

További tanúságtételek megtekintéséhez és letöltéséhez látogasson el a következő oldalra SupremeMasterTV.com/to-heaven
Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android