Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Látogatások a pokolban, 5. rész – A Szent Nevek valódi védelem

2021-05-24
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

(Volt egy belső élményem, amelyben egy pokoli világotlátogattam meg. Nagyon sok lény volt ott, akik nagyon erőszakosnak tűntek, és úgy nézett ki, mintha élve meg akartak volna enni engem. És azt is észrevettem, hogy három vagy négy beavatott társ volt mellettem. Azt mondtam nekik, hogy „Ismételjük a Szent Neveket.” És velük együtt ismételtem. Azután azoknak a lényeknek az arca megváltozott, és letérdeltek és fejet hajtottak előttünk. Szeretném nagyon megköszönni Mesternek, hogy megadta nekem a Szent Neveket. Azóta a hitem erősebb lett. Szeretném megköszönni, Mester.) Szívesen. Jó!

Mondtam már neked, hogy az Öt (Szent) Név nagyon, nagyon fontos, nagyon erőteljes. Még ha a pokolban is vagy, ha emlékszel erre, akkor megszabadulsz. Emlékszel erre? Igen. Az Öt Világ öt Istenének neve… Az Öt Világon belül Ők királyok. Így aki csak hallja a nevüket, valóban meghajolnak. Akkor senki sem érhet hozzád. Ez egy igazi védelem, nemcsak a fizikai életben, hanem a pokolban, és a Mennyországban is, bárhol, bármelyik világegyetembe is mész.

Kérlek, értékeljétek ezt. Még ha nincs is olyan élményetek, mint a testvéreteknek ott, higgyetek nekem. Igen? (Igen.) Nincs okom arra, hogy ne mondjak nektek igazat.

Legyél vegán, bűnbánó = Mentsd meg a lelked!

A Mester minden tanítványának hasonló, eltérő, vagy több belső spirituális élménye vagy külső világi áldása van; ezek csak néhány példa. Ezeket általában megtartjuk magunknak, a Mester tanácsa alapján.

További részletekért és ingyenes letöltésért, kérjük látogasson el ide: SupremeMasterTV.com/to-heaven

Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android