Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Látogatások a pokolban, 3. rész – A Mester megmentette nagymamámat attól, hogy éhes szellem legyen

2021-05-24
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

"2020. február 6-án Ching Hai Legfelsőbb Mester különleges üzenetet küldött ki a világnak, hogy a húsevők a pokolba fognak menni, hacsak nem válnak vegánná. Ez tényleg igaz.

Harminc évvel ezelőtt, amikor hazatértem a beavatásról, és este meditáltam, láttam a Mester manifesztációs alakját. Mester azt mondta, "Most elmegyünk a pokolba, hogy megmentsük a nagymamádat."

(A nagymamám csirkéket és kacsákat szokott kegyetlenül megölni, és sok húst is evett, amikor életben volt, és végül rákban halt meg.) Ott sok vas börtöncellát láttam, sok éhes szellemmel bezárva; a nyelvük kb. 100 hüvelyk hosszan kilógott, elég hosszan, hogy kört alkosson. Minden éhes szellem üvöltött fájdalmában. A nagymamám is be volt zárva egy vas börtönbe. A torka tüzesen égett, és semmit se tudott lenyelni.

Sírt és ordított, "Anyádban nincs gyermeki alázat!" Azt hiszem, azért, mert anyám nem volt se vegán, se beavatott, és nem volt semmi érdeme se, hogy megmentse őt a pokolból. A rémület kiűzött a szamádiból, és két napig nem tudtam enni, mert elborzadtam és undorodtam.

A Mester Kegyének köszönhetően a családom szorgalmasan gyakorol, és nagymamám most újraszületett egy gazdag családba. Férjhez ment és van két gyereke. Vegán, és bőséges és boldog életet élvez. Láttam, hogy ő azt mondja, hogy ő is készül, hogy megkapja a beavatást.

Imádkozok, hogy minden ember fogadja el a vegán étrendet, hogy az állatok ne szenvedjenek többet. Isten áldjon!"

Legyél vegán, bűnbánó = Mentsd meg a lelked!

A Mester minden tanítványának hasonló, eltérő, vagy több belső spirituális élménye vagy külső világi áldása van; ezek csak néhány példa. Ezeket általában megtartjuk magunknak, a Mester tanácsa alapján.

További részletekért és ingyenes letöltésért, kérjük látogasson el ide: SupremeMasterTV.com/to-heaven

Továbbiak megtekintése
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android