Keresés
Ezután következik
 

KÜLÖNLEGES! / Klímaváltozás

Globális felmelegedés: Fenyegetés az emberiség fennmaradására

2021-02-05
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
"Még a legszigorúbb üvegházhatású gáz kibocsátási határértékkel is, a Föld hőmérséklete várhatóan további 3,5°C-ot fog emelkedni évtizedeken belül...” Ó, Istenem! Azt mondják, ha 2°C-ra emelkedik, akkor már nem tudjuk elviselni.

Két fok alatt kell tartanunk. De ilyen ütemben, ez azt jelenti, hogy összesen talán a normálistól öt fokot emelkedik. Szóval nem tudom, hova megyünk. „...ami az Amazonas esőerdő pusztulását eredményezné.” Ejha! Akkor végünk. „Hatalmas hurrikánok semmisítenek meg part menti városokat, hatalmas elszabadult metán kibocsátás az olvadó permafrosztból és végül tömeges kihalások.” Már látjuk, hogy a katasztrófák gyakoribbak, hosszabbak és halálosabbak lettek. „A Föld jelenleg a hatodik nagy kihalást tapasztalja. Az erdőnk 40%-át elvesztettük.” 40%! Az erdő a tüdőnk. Nem csak az óceán. És már 40%-ot elvesztettünk. A mocsaraink 50%-át elvesztettük. A mocsarak ötven százaléka! Ez is hűti a Földet.

„A tudósok mostani becslése szerint a biológiai sokféleség csökkenése több mint ezerszer gyorsabb, mint bármely más időpontban a Föld fosszilis feljegyzésében.” És gyorsul. Nem csak erről van szó, hanem egyre feljebb megy.

Az nemcsak a biológiai sokféleség elvesztése, hanem az életünké is. Még 30 év, talán mind meghalunk. Értitek? ( Igen.) Szóval az ENSZ valami ilyesmit mond, hogy a biológiai sokféleség gyorsuló elvesztése 'alapvető veszélyt' jelent "az emberiség túlélésére.” Mindig ezt mondom. Tennünk kell valamit.

Hozzunk törvényt. Ne együnk húst, ne halásszunk. Hagyjuk abba az állatok gyilkolását.

Nézze meg vagy töltse le a teljes előadást: "Vegán irányzatok szerte a világon" ingyen innen, SupremeMasterTV.com rákeresve erre: “Vegan Trends”
Továbbiak megtekintése
Epizód  19 / 21
19
2021-02-05
2831 megtekintés
21
2021-08-11
121192 megtekintés
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android