Keresés
Ezután következik
 

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Spiritual Experiences, Part 5 – Supreme Master Ching Hai is really God incarnated. Every word She says is true.

2022-04-06
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
"A legtiszteletreméltóbb Ching Hai Legfelsőbb Mester és a szeretett Supreme Master TV csapata: Köszönöm a szeretetüket és önzetlen odaadásukat. Rendkívül hálás vagyok Isten és a Menny kegyelmének. A gyakorlással és a meditációval egyre több részletet idéztem fel reinkarnációmról ebben az életemben.

Az utolsó életem vége után visszamentem egy helyre. Sok ismerős barátom volt ott, de ők csapdába estek azon a helyen, így nem tudtak visszajönni. Együttérzést és szomorúságot éreztem ezek iránt a lelki barátok iránt, mert hosszú időre csapdába estek ezen a pokolszerű földön. 'Nem lenne-e jobb, ha többet tehetnék vagy megduplázhatnám a törekvéseimet, hogy segítsek nekik? Mikor lesz vége ennek az emberi börtönnek?' Gondoltam.

Abban a pillanatban Isten megjelent előttem egy erős Fénnyel. A Fény olyan erős volt, hogy nem láttam az Ő arcát. Csak az Ő ragyogó Fényére emlékeztem, amelyet nem tudtam leírni, csak lágyan behatolt a lelkembe. Tudtam, hogy Ő a Mindenható Isten, akit mindenki ismert a lélek világában. Isten azt mondta nekem: "Ne bánkódj, gyermekem, szeretnéd újra megpróbálni?" Lehajtottam a fejem és beleegyez- tem, és ami ezután következett, az néhány válogatás és előkészület volt a reinkarnáció előtt. Amikor minden készen állt, hirtelen eszembe jutott ‘az emberek hatalmas tengere; hová menjek, hogy megtaláljalak Téged vagy egy Mestert ebben az életben?’ Nagyon jól tudtam, hogy egy élő Mester útmutatása nélkül a lélek végtelen karmába ragad a Földön, és soha nem tér Haza. Isten azt mondta nekem: 'Te nem találsz meg engem, majd én megtalállak téged.’ A következő rész a reinkarnációm volt. Egy alagútba estem, olyan érzés volt, mint a bungee jumping. A reinkarnációért felelős angyal kíséretében megérkeztem egy kórházba. Édesanyámnak nehéz szülése volt a késésem miatt, és az egészségügyi személyzet arra készült, hogy egy műszerrel segítsen a szülésben. Hallottam, hogy az orvosok azt mondják: "Mi történik? Nézzétek ezt az eszközt, ami megduzzasztja a gyermek fejét". Egy fényhullám beborította és engedte, hogy a baba kijöjjön az anyaméhből. És akkor én (a lelkem) belekerültem ebbe a babába. Olyan fájdalmas volt, hogy kómába estem, és így kezdődött az életem.

'Kérlek, találj meg engem! Ez egy olyan mondat volt, amely az álmaimban jelent meg mindezekben az években, mielőtt megláttam a Mester képét. A lélek reinkarnációjával kapcsolatos igazságot nemcsak a halálközeli élmények és a regressziós hipnózis említi széles körben, hanem számos tudományos tanulmány is bizonyította az okozati reinkarnáció létezését.

Mindannyian egy másik testbe lépő lélek szerepét vettük fel, és Ching Hai Legfelsőbb Mester az univerzum egyetlen Mindenható Istene által ebben az életben kiválasztott személyazonosság. Ez 100%-ban megerősítést nyert ama pillanatban, amikor megláttam a Mester képét ebben az életben. Ching Hai Legfelsőbb Mester az az Isten, aki beszélt hozzám. Olyan sokat adott az univerzumnak és az embereknek. Isten nagysága meghaladja képzeletünket, és megérdemli minden élőlény végtelen csodálatát, tiszteletét és szeretetét. Minden szó igaz, amit Ő mond, és ezt akkor fogjátok tudni, ha saját magatok tapasztaljátok meg.

Egy másik igazság, amit meg kell említenem, hogy az állat-személyek is testek, amelyekbe a miénkkel azonos lelkek lépnek be; ugyanolyan érzelmeik és érzéseik vannak. Nekünk, embereknek nincs emlékünk az előző életeinkről, ezért nem tudjuk, hogy milyen testekbe léptünk valaha is. A vegán étrend a legalapvetőbb lépés a vértartozásból eredő reinkarnáció megállításához és a lélek Otthonába való visszatéréshez. A legmagasabb Menny nem fogadja be azt a lelket, akinek a kezén és a száján egy másik lélek vére van. A lélek Hazájába való visszatérés nem egyszerű dolog. Ha ilyen egyszerű lenne, akkor te és én ma nem ülnénk itt. Csak a helyes úton érhetjük el!

Kedves barátaim, kérem, ébredjetek fel gyorsan! Ne pazaroljátok el ezt az életet. A következő életben ugyanúgy el fogtok felejteni mindent, mint most. A következő életben talán nem lesztek képesek újra emberré válni. A következő életben, még ha ember is leszel, lehet, hogy nem találsz igazi Mestert. A következő életben, még ha találsz is Mestert, szintén nehéz visszatérni egy magasabb spirituális Otthonba, ha egyszer nem becsülöd meg a gyakorlással töltött időt.

Nem tartozol ide. Menjünk együtt az Otthonunkba. Egy baráttól, aki messziről hiányol téged. Felix az Egyesült Királyságból"

Vegán: mert Haza akarunk menni.

Vegán: mert a Mennyből jöttünk.

A Mester minden tanítványának hasonló, eltérő, vagy több belső spirituális élménye és/vagy külső világi áldása van; ezek csak néhány példa. Ezeket általában megtartjuk magunknak, a Mester tanácsa alapján.

További beszámolókért és ingyenes letöltésért, kérjük látogasson el ide: SupremeMasterTV.com/to-heaven
Továbbiak megtekintése
Legfrissebb videók
2023-03-27
649 megtekintés
34:54
2023-03-26
14 megtekintés
2023-03-26
606 megtekintés
2023-03-26
19 megtekintés
2023-03-26
806 megtekintés
36:02

Figyelemreméltó hírek

153 megtekintés
2023-03-25
153 megtekintés
2023-03-25
691 megtekintés
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android