Keresés
Ezután következik

KÜLÖNLEGES! / Látogatások a Mennyben és a pokolban: beszámolók

Spirituális élmények, 2. rész – A hús emlékeket tartalmaz az állat-személyektől & A húsevés negatív hatásai

2021-12-23

Epizód

Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
Kedves nézők, szeretnék megosztani egy történetet, amikor még fiatal voltam. A hegyekben éltem, és ritkán volt lehetőségem húst enni. Nem sokat tévéztem, és egyáltalán nem volt internetem. Egy nap, miután húst ettem, szörnyű álmom volt. Az álomban valaki megragadta a lábamat, és egy kampót szúrt bele. Csak azt akartam mondani nekik, hogy milyen fájdalmas volt, de ahogy fejjel lefelé lógattak engem, hánynom kellett. És ott volt egy sor, hogy előre vigyen engem. Láttam a lénytársaimat sírni és pánikba esni. Én is félelmet éreztem. Aztán valaki egyszerűen megölt. Olyan gyengének éreztem magma és fájdalmaim voltak.

Másnap megkérdeztem a szüleimet: "Hogyan ölitek meg az állat-személyeket?" Nem válaszoltak. De annyira megijedtem, amikor húst tettek a tálamba. Elrejtettem a húst az aljára, és kidobtam. De még mindig kellemetlen érzéseim voltak alvás közben.

Évekkel később úgy megrázott, mikor a tévében láttam a sertés-személyek megölésének szörnyű folyamatát. Ez volt az első alkalom, hogy láttam, de álmomban már jártam ott.

Hiszem, hogy a hús, amit megeszel, tartalmazza az állat-személyek emlékét. És az összes félelem a húsban van. Nagyon nehéz volt uralkodni magamon, amikor húst ettem. Az ember csak ok nélkül dühösnek és depressziósnak érzi magát. Nagyon szeretném, ha mindannyian megértenétek, amit én átéltem. A VEGÁNSÁG tényleg a legjobb választás az életben! Yu-Wen Tajvanról (Formosa)

Vegán: mert mi is félünk a kínzástól és a haláltól.

Vegán: mert minden lénynek fájdalmat okoz, ha megvágják

A Mester minden tanítványának van hasonló, eltérő vagy több belső spirituális élménye és/vagy külső világi áldása; ezek csak néhány példa. Általában megtartjuk őket magunknak, a Mester tanácsának megfelelően.

Több tanúságtétel megtekintéséhez és letöltéséhez kérjük, látogass el ide SupremeMasterTV.com/to-heaven
Továbbiak megtekintése
Epizód
Lejátszási lista
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android