Keresés
Ezután következik
 

Mester és tanítványok között

Bármi van bennünk, az megnyilvánul kívül, 3/4 rész

2020-11-18
Lecture Language:English
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Néhány embernek különleges képességei vannak. Rendben? (Igen, Mester.) Vannak, akik látják a múltat, és a jövőt, a hosszú távút, a rövid távút. Például sok évet vagy sok tíz évet vagy sok száz évet visszafelé, vagy sok száz évet a jövőben. (Ejha. Igen.) Van, aki tud olvasni az elmédben. Sőt némely ember messziről is hallja a beszédedet.

Szóval, most már tudod. Ezért mondtam neked, ha azt mondom, hogy Trump elnök jó ember, hinned kellene nekem. (Igen, Mester. Hiszek.) És ha megkérdezed Mr. Jon Voight-ot, ő is ugyanezt mondaná. (Igen.) Mert ő látta. Érted, mire gondolok? ( Igen, Mester. Igazán meglepő volt, hogy Jon Voight így beszélt. Az amerikaiak általában nem így beszélnek. ) Talán ő nem amerikai. Ő amerikai? ( Igen. Amennyire én tudom. ) Ő színész, nos, talán amerikai vagy Hollywoodban van, igaz? (Igen.) Rendben. Mit tegyünk? Néhány embernek különleges képességei vannak. Rendben? (Igen, Mester.) Vannak, akik látják a múltat, és a jövőt, a hosszú távút, a rövid távút. Például sok évet vagy sok tíz évet vagy sok száz évet visszafelé, vagy sok száz évet a jövőben. (Ejha. Igen.) Sokan szeretik Nostradamust. Igaz? (Igen.) Vagy mindenkit, akit sugároztok az Ősi jóslatokban. (Igen, Mester.) Néhány ember képes erre. Van, aki tud olvasni az elmédben. Sőt némely ember messziről is hallja a beszédedet. (Igen.) Az embereknek különböző képességeik vannak.

( Mester, de ha Trump elnök jó ember, miért nem világos, hogy ő nyerte a választást, és most akkora a felfordulás? ) Ugyanazt a kérdést teszem fel, mint te. Karma. Rendben? A Menny azt mondta nekem, hogy jóval a mai nap előtt nyert. (Ó, ejha.) De persze nem akartam elmondani neked, általában nem akartam. Csak a szerencséjéért imádkozom. Jó? ( Igen, Mester. ) Mert még ha a kampány azt is állította, hogy csalás van, ezt most nagyon nehéz bizonyítani. Rendben? (Igen.) Ez bármi is lehet. Lehet emberi oka, és lehet a gépek hibája is. Rendben? (Igen. Értem.) A gép olyan, mint a számítógépem, néha gondot okoz, mert nem vagyok számítógépes szakember. Igaz? (Igen, Mester.) Lehet, hogy valaki szakszerűtlen módon elrontotta a gépet. Rendben? (Ó, értem. Igen.) És utána, már kész volt, visszaállította, de akkor már minden szavazat valahogy keveredett, úgy értem, összekeverték. (Igen, Mester.) Jó. Szóval én is azt gondoltam: "Miért?” Tudod, a Mennyország ezt mondta nekem, és akkor ez így van. Igaz? (Ó.)

De ez csak karma. Tudod? (Igen, Mester.) És mit tegyünk? ( Igen. Nagyon aggódom a hazámért, és tudom, hogy Mester nem akar beszélni Mr. Biden-ről, de tudna még többet mondani nekünk Trump elnökről, kérem? ) Nem azért, mert nem akarom elmondani, de nagyrészt nem akarok dolgokat mondani más emberekről, amikor az nem pozitív. Ezt érted? (Igen, értem, Mester.) Ez nem korrekt az adott személlyel. Rendben? (Igen, Mester.) Mindenkinek van egy esélye, még akkor is, ha ő rossz. A dolgok változnak, az emberek is változnak. Rendben? (Igen, igen.) Minden percben, néha az emberek csak úgy megfordulnak és pillanatok alatt jó emberré válnak. Igaz? (Igen.) Látod, némely ember jónak születik. (Igen, Mester.) Vagy jó szíve van vagy már benne van a térképén, a sors térképén. Vannak, akik így születnek, és vannak, akik nem. Oké? Néhány ember is jónak születik és azután rosszá válnak, a rossz befolyás miatt. (Igen.) Ezért soha, nem szeretnék olyan határozott dolgokat mondani senkiről. Jó? (Igen. Értem, Mester.) Mert az embereknek mindig van esélyük. Csak egy pillanat. Visszajövök. Ne kapcsold ki. (Rendben, Mester.) A ventillátor túl zajos volt, ezért már kikapcsoltam. Megfájdult a fejem, (Ó.) csak egy kicsit. Ne aggódj, megjavítom. Ne aggódj. És látod, nem arról van szó, hogy el akarok titkolni előled bármit, vagy nem akarok válaszolni a kérdésedre. Jó, hm? (Igen, Mester.)

Mit akarsz még tudni Mr. Trumpról? Á igen, vannak más dolgok is róla, de nem mondhatom el neked. Mondtam neked, hogy megsúgom majd a füledbe, ha lesz időnk egy csésze teára, oké? ( Van-e még valami, amit elmondhatsz nekünk Trump elnökről, mert említetted, hogy ő jó ember és öt angyal van körülötte. ) Igen. ( Van még valami? ) Ó, bárki, akinek látnoki szeme vagy képessége van, láthatta ezt, ez könnyű. (Igen, Mester.) Bárki, akinek látnoki szeme van, láthatja az emberek auráját is, függetlenül attól, hogy azt a személyt angyalok vagy ördögök veszik körül vagy kísérik. (Ó.) Ez a lényeg. Tudod? (Igen.)

És ha valaki jót tett bizonyítottan, azt láttad, rendben? (Igen, Mester.) Mikor volt az, hogy leállította az iráni bosszú műveletet, mert 150 többé-kevesebbé háborús áldozatot akar megmenteni, ha a művelet megy tovább, akkor az emberek meghalnak? És mikor állította le? Mikor volt ez? ( Ez 2019-ben volt? ) 2019. Jó, jó. (Igen.) Rendben, az valószínű nagyon spontán döntés volt, mert nem befolyásolta a szavazás. ( Igen, és leállította, azt hiszem, 10 perccel azelőtt, hogy elkezdték volna. ) Ó, Istenem. (Igen.) Ó. Hála Istennek. (Igen.) Hála Istennek. Igen. A gyilkolás sosem helyes. Mindig ezt mondom. Bármi történjék is. (Igen, Mester.) Mindig megpróbálhatjuk megtalálni a módját, hogy életeket mentsünk. (Igen.) Nem tudom, mit szeretnék még elmondani neked. Tehát amiatt, amit tett, elmondhatod, hogy ő jó ember és mindig a békéért van, ez jó a világnak is. Nem csak a te országodnak. Igaz? (Igen, Mester.) Mert ha az országod háborúban áll, akkor a te embereid is meghalnak (Igen.), vagy sérülnek valahogyan. Érted, mire gondolok? (Igen, Mester.) Soha nincs háború, harc anélkül, hogy valakinek ne kellene meghalnia vagy elveszítenie a karját vagy a lábát és csupa szörnyűség, és fogyatékossá válni, és mindez a szenvedés. Igaz? (Igen, Mester.) Nem csak a katonáknak, hanem a családnak, a gyermekeinek, és a feleségének, a szüleinek vagy a barátjainak is. Ó, sok embert érint. Igaz? (Igen.) És a karma folytatódni fog. (Ó.) De ha megállsz, akkor a karma leáll, nem lesz a megtorlásnak többé körforgása. Rendben? (Igen, Mester.) Tehát ebből láthatjátok, hogy ő jó ember. (Igen, Mester.) Nem csak elnök. Ha elnök vagy és ezt a hatalmat jó célra használod így, akkor jó ember vagy. Nem vakít el a dicsőség és (Igen, Mester.) a hatalmi játékok vagy a pénzügyi dolgok. (Igen, Mester.) Nagyon nehéz hatalmon lenni, és még mindig együttérezni másokkal. Rendben? (Igen.) Tehát jónak kell lennie, függetlenül attól, hogy hiszel nekem vagy sem, a bizonyíték egyértelmű. Jó? (Igen, igen. Igaz.)

És most néha azon tűnődsz, hogy egy jó embernek miért nem mindig van sima élete. Ez így van. Ez a világ spirituálisan nem fejlett, hogy olyan magas tudatosságot kapjon, hogy minden helyes és jó legyen. (Értem.) Igen, és manapság már sokkal jobb, mint Jézus idejében vagy Buddha idejében. (Igen.) Igen. Vagy más Próféták idejében. Igen, igen. (Igen, Mester.) Rendben. (Köszönöm, Mester.) Szívesen. Igen.

( Mester, olvastam róla, ezt a választást illetően, mert vitatták, hogy talán Trump elnöknek nem kell elismerni a vereséget. ) Óh? ( Igen, mert ha gond van a választással, akkor az a Legfelsőbb Bíróságra mehet, vagy a Képviselőházhoz is a Kongresszusban, ők szavaznák meg az elnököt. ) Óh. Rendben. ( Igen, és minden állam egy szavazatot kapna. Mivel több republikánus állam van most, azt hiszem, így Trump elnök nyerhet. ) Oké. Oké. ( Tehát még mindig van esélye. Nem kell elismernie a vereséget. ) Óh. Igen. Talán így. Talán ezért mondta nekem a Mennyország azt, hogy nyert. Ő nyerte meg, tudod, még a szavazatszámlálás előtt. Igaz? (Hűha!) Azt mondták, hogy nyert, még mielőtt az emberek tudják a számokat, az Égiek mondták, hogy nyert. (Óh.) Szóval úgy voltam vele: “Oké, ez jó, nagyon jó, nagyon tisztességes, nagyon igazságos.” (Igen.) Szóval nem aggódtam semmi miatt. Jól alszom, jól eszek. Ez a normális tennivaló. Igaz? (Igen, Mester.)

Élő friss hír!

Hurrá én! Hurrá én!

Csalás! Csalás! Csalás!

Hm?

Díjnyertes rajzfilm (csak vicc)

Írta és rendezte: Ching Hai Legfelsőbb Mester Illusztráció: Anon Egyesületi tagok, mind vegán, az összes vegán!

(Valójában 3 díjat nyert, három kategóriában: Nem lényeges, Nem értelmes & Nem humoros vígjáték. Egyhangúlag szavazott rá Maga CHLM!!!)

Aztán a hírek nem voltak túl kedvezőek. Megtörténhet, hogy a dolgok esetleg megfordulnak. (Igen, bizakodó vagyok.) Egy jó elnök elismerést érdemel, és több esélyt érdemel, hogy jót tegyen a világért. (Igen, Mester.) Persze aggódsz a hazád miatt. Sokan aggódnak. (Igen, Mester.) A sok tízmillió, aki mindegyik jelöltre szavaz, aggódna. (Igen.) Én legalább nem szavazok senkire. Nem aggódom túl sokat. Csak úgy mellékesen megbeszéljük ezeket a dolgokat, de bárhogy is végződik, az a Mennyek szerint, és az emberek karmája miatt van. Rendben? (Igen, Mester.) Persze imádkozhatunk. (Igen, Mester. Köszönöm.) Oké. Jó.

Sok látnok médium van Amerikában, ők is látták. (Igen.) Néhány politikus látnokot alkalmaz, hogy segítsen neki helyzeteket kezelni, vagy döntést hozni, vagy megtudni, hogyan nyerjen, meg minden. Vagy ki fog nyerni. Hogy ezt a személyt válasszák, vagy azt a személyt, és nem a többieket. (Igen, Mester.) Például egy pártban vagy ilyesmi. Nem csak Washington DC, hanem sok ország csinálja. (Igen.) Mert ők maguk nem tudják megmondani, így látnokokra támaszkodnak, a jókra, hogy megmondják nekik a jövőjüket, meg ilyesmi. Igen. És sok látnok tényleg meg tudja mondani. (Igen.) Habár nem a sarlatánok, néhányuk tényleg jó.

Korábban véletlenül találkoztam néhánnyal. Például egyszer voltam… Hol van Coconut Grove? Ez Amerika, ugye? Ó, igen, Miami! (Igen, azt hiszem.) Valahol a közelben van. Igaz? Fél órát vezetsz, vagy ilyesmi. Coconut Grove. Bár nagyon híres, (Igen, hallottam.) hallottad, ugye, Floridában. És aztán arra jártam, mert néha mentem oda. (Igen, Mester.) Hogy miért, nem emlékszem. Talán csak nézelődni, vagy enni valamit, vagy moziba mentem. Mert néha néhány tanítvány elvitt oda. Eljöttek és bemutatták nekem. Városnézés. Így elmentem velük, aztán két látnok elkapott. És azt mondta: “Óh, ugyan már, hadd nézzelek meg.” Erre én: “Óh nem, asszonyom, nem igazán van rá szükségem.” De aztán a barát akarta. (Igen.) A barát tanítvány le akar engem tesztelni, vagy valami. “Menjünk, menjünk, nézzük meg!” (Igen.) Azt mondtam: “Ne szólíts Mesternek errefelé! Csak, csak nővér. Oké? Vagy bármilyen néven.” De az a látnok tudja. Nem mondott sokat, aztán csak fizettünk neki, és eljöttünk.

Aztán másnap, vagy legközelebb, találkoztam egy másikkal. Csak elhaladt, majd ő is ugyanezt mondta. “Óh, Te vagy... Istenem! Te vagy… megnézzünk Téged?” Így azt mondtam: “Óh. Nem igazán, nincs mit nézni nálam.” És azt mondta: “Nem, nem, oké. Nem kell fizetned. Csak gyere ide.” És akkor odamentem. Aztán egy másik médium járt arra, és azt mondta, – egy olyan, aki a tenyerembe néz (Igen.) és tarot kártyát vet nekem – , odasúgta nekem, azt mondta: “A közeledbe akar jönni, hogy ellopja, hogy kihasználja az energiádat.” De nem mondtam semmit. Még fiatal voltam. (Igen, Mester.) Nem mélyedtem igazán bele ilyen dolgokba. Szóval hallottam, de nem szenteltem neki sok figyelmet. (Igen.) De később folyton mondta nekem, mit tettem, mit teszek, ki vagyok. Óh, Istenem. Nagyon, nagyon meglepődtem, megdöbbentem. Még azt is mondta: “Óh, gyere az irodámba.” Azt mondtam: “Miért?” Erre ő: “Olyan embereket, mint Te, meg akarok hívni az irodámba. Többet segíthetek. Többet is mondhatok, és megáldod az irodámat.” Azt mondtam: “Óh, nem biztos, nem ígérhetem meg. Oké? Most el akarunk menni elcsípni egy filmet. Talán legközelebb találkozunk.” Azt mondta, hogy könyveket írok, nagyon híres vagyok, és annyi angyal van körülöttem. Nem mondhattam semmit, azt mondtam: “Óh, köszönöm, köszönöm a bókot.” Azt mondta: “Nem, nem bók, nem bók.” Aztán azt mondtam: “Oké, mennünk kell.” Nem voltam túlságosan oda az ilyen dolgokért. (Igen, Mester.) És valójában nem írtam semmilyen könyvet akkoriban. Az még az életem elején volt, (Óh, értem, igen.) a küldetésem elején. Azt mondtam: “Nem írtam könyvet.” Erre ő: “Talán nem Te magad írtad, hanem valaki más fogja megírni Helyetted, vagy valaki már megírta Helyetted, vagy Te, talán Te. Még ha eddig nem is, akkor majd írsz néhány könyvet. Lesz néhány könyved, írója leszel néhány könyvnek. És nagyon híres leszel.” és ez, meg az, meg ilyesmik. Sok minden, igaz? (Igen.) Mintha töviről hegyire ismerne. Szóval kell a kollégám, barátom, azt mondtam: “Menjünk, elkésünk.” Fizettünk, aztán elmentünk.

Legközelebb ismét belebotlottam! Csak arra sétált, és én kint voltam, néztem, ahogy egy papagáj trükköket csinál és pénzt adtam, (Igen.) csak hogy segítsek, volt ürügyem, tudod? És aztán odajött hozzám és azt mondta: „Ó, igen! Emlékszem Rád, ó, kérlek menjünk, menjünk beszélgessünk egy kicsit.” És olyan lelkes volt és olyan őszinte, ezért nem tudtam visszautasítani. Akkor egyedül voltam. Senki, igaz? (Igen.) Nem volt kifogás. Hazudni sem akartam. Nem volt film, amire oda kellett érnem, semmi… Nem tudom, miért mentem, nem emlékszem, hogyan jutottam oda, talán egy jó pizza miatt. Margarita, vegán? És aztán azt mondta: „Meghívlak egy italra.” Erre én: „Nem, nem, ebben az esetben én hívlak meg. Menjünk.” Ő olyan nagylelkű és kedves. (Igen.) És nagyon kedvesnek nézett ki, nem úgy, mint egy fekete boszorkány vagy olyasmi. (Igen.) A másik, akivel először találkoztam, boszorkányosabb volt. (Igen.) És ahogy beszél, félre akarja hívni a barátomat és halkan mondani neki valamit, és nekem nem hagyja, hogy tudjam. De nem kérdeztem, egyáltalán nem érdekelt. Fiatal voltam és az ilyesmi egyáltalán nem érdekelt. Nem voltam komplikált, mert nem volt sok tanítványom. (Igen, Mester.) Az elmém még mindig nagyon üres volt, az agyam. (Igen.) Nem volt benne komplikáció, sem keserűség, sem kételkedés, sem gyanú, semmi, rendben.

Tehát elmentünk egy étterembe és ő ivott egy italt és szerettem volna kifizetni, de nem hagyta. Azt mondta: „Oké.” És azt mondta: „Teszek Érted valamit. Rendben? Nem tudom az irodában csinálni, mert nem jöttél el az irodámba, ezért itt csinálom meg.” Azt mondtam: „Mit fogsz csinálni, nincs semmi a kezedben, mit csinálsz? Egy titkos mantrát?” Azt mondta: „Ne aggódj, semmi rosszat sem fogok Veled tenni. Ne aggódj, Istenre esküszöm.” És én bíztam Istenben. Benne annyira nem bíztam, de Istenben bíztam. (Igen.) Azt mondtam: „A másik látnok akit néhány napja láttam, ugyanezt mondta.” Azt mondta: „Nem, ő az édesanyám volt. És én és az édesanyám nem egy irányba megyünk. Én jobban…” Úgy értette, hogy ő jobb. (Igen.) Ő tisztább, ő fehérebb. „…és az édesanyám más.” Erre én: „Ó, értem.” Rendben.

Aztán megkérte a pincért, hogy hozzon neki egy üveg vizet, tisztát, egy bontatlan üveget, (Igen.) teljesen újat. Oké? (Igen.) És aztán azt mondta nekem, hogy fogjam, és rázzam, rázzam, rázzam. A mosdóba mentünk és ott csináltuk, mert nem akarta az étteremben csinálni mások előtt. (Igen, Mester.) Szóval bementünk a női vécébe, és azt mondta, hogy rázzam fel és én felráztam, és ő is felrázta és azután arra kért, hogy én magam nyissam ki. A kupak még nagyon szoros. (Igen.) Erőlködnöm kellett, hogy kinyissam, épp úgy, mint amikor kinyitsz egy üveg vizet, amikor még le van zárva. Kinyitottam, és belül teljesen fekete volt. (Oh.) Mielőtt felráztuk, a víz még egy perccel azelőtt teljesen tiszta volt. (Igen.) És nem láttam, hogy bármit hozott volna a kezében és nem tudta, hogy találkozik majd velem, nem volt találkozónk vagy bármi. Csak véletlenül történt. Tehát semmit sem láttam a kezében és előttem rázta fel. Érted, mit mondok? (Igen.) És mindig én fogtam az üveget és azt mondta, hogy én nyissam ki. És kinyitottam, és csupa fekete volt. Azt mondtam: „Mi ez az egész?” Erre ő: „Ezt azért csinálom, hogy meghosszabbítsam az életedet még 12 évvel.” (Oh. Hű!) Azt mondtam: „Miért vagy olyan jó hozzám, miért teszed ezt?” Azt mondta: „Mert Te jót teszel majd a világgal.” (Oh.) Ó, Istenem! Nem nagyon tudtam elhinni, de azt elhittem, hogy a víz fekete lett, valószínű a tanítványok (Igen.) karmája jött ki.

Aztán elment. Nem akart pénzt vagy bármit elfogadni. (Hű.) Még borravalót is fizetett a felszolgálónak, öt dollárt, nagyon jól emlékszem. Mert arra gondoltam, hogy csak egy pohár vizet ivott és én is, vagy gyümölcslevet, valami olyasmit, amit ő már kifizetett. De öt dollár borravalót fizetni nagyon nagylelkű volt tőle, erre gondoltam. (Igen.) Ezért emlékszem. (Igen, Mester.) Nem sokan adnak öt dollárt, ezt tudom. Láttam az éttermekben, talán egy dollárt adnak vagy semmit. Néha csak 50 centet. (Igen.) Néha csak elveszik az összes aprót, semmit sem adtak a felszolgálónak. Nem hibáztatom őket, nem úgy értem, hogy ők rosszak, talán nincs nekik elég, hogy félretegyenek. Érted, amit mondok? (Igen, Mester.) Nem tud mindenki öt dollárt adni, tíz dollárt egy étteremben, (Nem.) borravalónak, nem. Úgy értem, hogy ez nagyon nagylelkű volt tőle. Ezért emlékszem rá, és azután ő csak elment. (Hű.) Legyen áldott, legyen áldott. (Ez csodálatos.) Ha meghal, biztosan segítek neki, hogy a Mennybe menjen, legalább a Negyedik Szintre, megszabadul. (Hű.) Sokan, akik segítettek nekem, odamentek.

Továbbiak megtekintése
Epizód  3 / 4
1
2020-11-16
11205 megtekintés
2
2020-11-17
7127 megtekintés
3
2020-11-18
7184 megtekintés
4
2020-11-19
6455 megtekintés
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android