Keresés
Ezután következik
 

Mester és tanítványok között

Bármi van bennünk, az megnyilvánul kívül, 2/4 rész

2020-11-17
Lecture Language:English
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Úgy értem, hogy még ha valaki jó is, szent környezetből jött, de lement a tudatosság eme szintjére, ide az anyagi világba, akkor el is fog felejteni sok dolgot, de mégis jó dolgokat fog tenni.

Szóval, habár lezárnak, bezárnak, és tesztelnek, és mindenféle dolgok, de a fertőzött betegek száma szökik felfelé. (Igen, nagyon ijesztő.) És most mutáns COVID-19-ünk van. És néhány tudós már attól tart, hogy talán az újonnan előállított vakcina nem lesz képes megbirkózni azzal. Talán másik vakcinát kell találni, vagy valami. (Hűha.) Ó, nem tudjuk utolérni. Ha jön a karma, akkor az jön. (Igen, Mester.) A Mennyek sokat segítenek, a Mester Erő már sokat segít. Különben mindenki meghal. Érted? (Ó, Mester.) Nem lesz ellenszer, mert ez egy másfajta vírus. Nagyon intelligens. Olyan, hogy ledönt téged, és aztán elfut. Oké? (Hű.) És valahol másutt csap le. Voltak új esetek. Éppen most találták, hogy egy tünet nélküli asszony még fertőzheti az embereket 70 napig. (Ó. Hűha!)

Ha az emberek nem váltanak át egy könyörületesebb életmódra, akkor örökké üldöznünk kell, el kell kapnunk a vírusokat. Tudod? (Ó.) Mostanában hány van már? Mindig új. Láttad? (Igen.) Legyőzünk egyet, vagy még le sincs győzve, és már egy másik jön. Az erőteljesebb, mint az előző. (Igen.) Tehát az egyetlen mód, hogy emberként kell élned, nem fenevadként. Véres húsokat enni, vértől csöpögő húst, csak (Ó.) hogy életben tartsd magad. Nem kell ezt tennünk, hogy életben maradjunk. Igaz? (Igaz, Mester.) Nézzétek az elefántokat és bivalyokat és az összes állatot. A legerősebbek, a legnagyobbak a növényevők (Igen.), így hívjátok, igaz? (Igen.) Füvet vagy faleveleket esznek. Igaz? (Igen.) Vagy ágakat, vagy gyümölcsöket.

Térjünk vissza az aurához... Vagy van más kérdésed? ( Nincs. Ez volt az egyetlen kérdés, Mester. ) A kérdésed nagy, ezért... (Igen.) Sokfajta aura van. Az aura általában a “fényesre ” utal. Igaz? (Igen.) Mintha több száz watt fény venne körül. (Ó.) És különböző fényes aura színek jelzik annak a személynek a fejlettségét belül, spirituálisan. (Ó.) És annak a személynek, aki mindenütt fejlett, annak sok színű lesz az aurája. Nemcsak egy szín. Rendben? (Igen, Mester.) Némely embernek csak arany színe van. Az már csodálatos. Némely embernek fehér színű. Az jó, már. Néhány embernek kék fénye van maga körül. Sugárzás. (Igen, Mester.) És némelyeké rózsaszínű. Némelyeknek zöld, némelyeknek piros, némelyeknek lila, stb. (Igen, Mester.) De némelyeknek nincs ilyenfajta aurájuk. Szín van körülöttük. Azt is aurának hívhatod, a jó kifejezés hiányában. (Igen.) Tehát a színek kiterjednek a fehértől a sárgáig, kék, lila, piros, rózsaszínes, narancs. És mindegyik szintén jelez valami minőséget a személyben is belül. Mint, például, sok vezető a világon, akik nagyon ambíciózusak, rámenősek és harciasak, nekik sárga színük van. (Ó.) Sötét citromsárga szín. Tudod, a citrom, amikor nem annyira érett, olyan zöldes-sárga színű? (Igen.) Aztán tiszta sárga. (Igen.) Világos sárga, és aztán sötét sárga, amikor megérik. (Igen.)

Szóval, Voight úr jó aurát látott Trump elnök körül. Igaz? (Igen, Mester.) Valamint öt angyalt, repülni vele. (Hűha.) Ez minden, amit mondhatok neked. Nem beszélhetek Biden úrról, mivel ő ellenfél. (Igen, Mester.) És semmit sem akarok mondani ellene. (Igen. Értem, Mester.) Csak imádkozom, hogy ha ő valaha is elnök lesz, remélem, jó dolgokat tud tenni az országotokért. (Igen, én is.)

Az emberek változhatnak. Oké? (Igen, Mester.) Attól függ. Éppen úgy, ahogy a beavatáskor a legtöbb ember lát fényt. Érted? Belül. (Igen, igen, Mester.) Vagy a mellette lévő beavatott. Sokan csak egy idő után látják. (Igen, Mester.) Néhány ember nem látja, csak valami sötétséget vagy hasonlót lát. (Igen.) Mert a szintjük még nem nagyon magas. (Igen, Mester.) Néhány ember arany fényt lát, néhányan ragyogó fényt, néhányan különböző fajta dolgokat látnak, ezt már elmagyarázták neked a beavatás idején, ezért fel tudod ismerni a szintedet. Rendben? (Igen, Mester.) De az csak a kezdet. Persze, tovább fogsz fejlődni. Azt tudod.

Szóval, másképpen, néhány ember, mivel valami különleges okból születtek, ők jók. (Igen, Mester.) Habár úgy néznek ki, mint bárki más, és úgy viselkednek, mint mindenki más, vagy néha egy kicsit különösen. De ők jó személyek. Rendben? (Igen, Mester.) Habár úgy néz ki, de az nem ugyanaz. Most nem mehetek bele több részletbe. Csak ezt akarom neked mondani. Talán Voight úr látja ezt. De megkérdezhetitek tőle. (Igen Mester.) De ez az, amit valószínű látott. Ezért van olyan erősen meggyőződve (Hűha. Igen.) Trump elnökről. És most, mivel a helyzet olyan zavaros és kétségbeejtő, így muszáj hangot adnia az egésznek. (Igen, igen.) Ő kimondta az egészet, anélkül, hogy elrejtett volna bármit, vonakodás nélkül. (Igen Mester.)

Rendben. Mert ez a világ a maja tartománya, (Igen Mester.) az illúzió királyáé, és egy alacsonyabb szinté, az összes szinté, kivéve a poklot. Oké? (Igen.) Tehát, bárki, aki jó szándékkal jött le ide, vagy a Szentek, vagy a Bölcsek, ők is nagyon el vannak nyomva e világ energiája által. (Igen Mester.) Elnyomva is, és ennek a világnak egy nagyon súlyos karma terhe, mintha a mély óceánba merülnél. És körülötted mindenhol nyomást fogsz érezni, ha nincs különleges felszerelésed. (Igen Mester.) Sőt még sok búvár például, tapasztalt búvárok, vagy profi búvárok, ha túl mélyre merülnek akár már oxigénnel… Oxigén nélkül amúgy sem tudsz. Oxigén tartállyal, és lejjebb mentek egy mélyebb szintre a saját kutatásuk miatt, vagy kedvükért, vagy bármiért, talán, ha gyakran teszik, vagy a tartamától is függ, hogy milyen hosszan maradnak odalent, amikor feljönnek, szükségük van egy speciális gépre, hogy visszanyerjék a testük normál ritmusát. (Igen, Mester.) Ezt tudod? (Igen.) Hogyhogy? Búvárkodsz? ( Nem, olvastam a búvárkodásról azelőtt. ) Á, jó, jó. Legalább nem tévedek e felől.

Amikor a Nagy-Kajmánon voltam, az USA-hoz közel… (Igen Mester.) Egyébként nagyon közel. És mivel az USA-ban voltam, de nem volt hosszútávú engedélyem. Szóval, ha az Egyesült Államokban vagyok, Miamiban, azelőtt az egyik szigeten tartózkodtam Miamiban. (Ó, értem. Igen.) És aztán, mielőtt a három hónap lejár, el kellett repülnöm. (Igen.) A Kajmánra (szigetek) repültem, és aztán visszarepültem az Egyesült Államokba. (Igen, igen, Mester.) Londonban voltam, kérdeztem a nagykövetséget, hogy tudnak-e hosszabb lejáratút adni, például hat hónapost. Azt mondták, „Ó, nem, nincs szükséged rá, brit vagy, csak odamész, nincs szükséged rá.” De azt mondták, három havonta ki kell lépnem, mert ők csak annyit pecsételnek bele. (Ó, igen.) Tehát folyamatosan ki és be, ki és be járkálok. És elmentem tanulni búvárkodni. Sosem tudnék búvárkodni. Úszni tudok egy kicsit. Tudok a vízen lebegni. Tudsz lebegni a vízen? (Igen.) Úgy értem, minden nélkül? (Igen.) Hogy csináltad? (Csak úgy magamtól megtanultam. Csak azt mondták, menj a vízbe, és pihenj, és lebegni fogsz. És ezt tettem.) Lebegni fejjel lefelé? (Csak lebegni fogsz a víz színén. Mindkét irányban tudok lebegni.) Én a hátamon lebegek. (Ó, igen, az mókás.) Mert ha fejjel lefelé lebegsz, hogyan tudsz levegőt venni? Nehéz! Mindig, amikor levegőt veszel, mozogsz, talán újra lesüllyedsz (Igen, igen.) nem süllyedsz el, de elveszted az egyensúlyodat. (Igen.) Lebegek a felszínen, szóval így úszok egy kicsit. Oké? És egy szemüveggel tudok fejjel lefelé lebegni. (Igen.) Igen, mókás volt.

Mert amikor a Kajmánra (szigetek) mentem, nem volt semmi dolgom. Így néha elmegyek a tengerpartra. És megcsinálom a trükköket. (Ó.) Hencegek magamnak, és néhány gyereknek a parton. Emiatt tudtam mindezt. Aztán tanultam búvárkodni egy hölgytől a parton. (Igen.) És ő adott nekem néhány nagyon nehéz fém tasakot, hogy akasszam körbe a csípőmre, hogy tudjak süllyedni. És csak néhány méterrel később, ó, nem tudom tovább elviselni. Még ha tudok is lélegezni persze, igen? (Igen.) Azt mondtam, „Nem, nem. Nem bírom, nem bírom. Fel kell mennem, fel kell mennem.” Szóval visszaúsztam a felszínre. Tudod? És szaladtam vissza a parton. Valahogy pánikrohamot kaptam. Még nem volt nagyon mély. Tehát nem úgy van, hogy ha lemész a tenger fenekére az összes felszereléssel, akkor mindig túléled, vagy hosszú ideig, nem? Nem igazán. (Igaz, igen.) És még ha vissza is jössz egy profiként, néhányuknak a gépbe kell menniük, nyomáscsökkentésre. Valami ilyesmi. (Igen.) És az a gép sokba kerül, félmillió dollárba. (Hű!) Valami ilyesmi. Igen. Valaki ezt mondta nekem. Talán az a legjobb, vagy valami. Talán kerülhet kevesebbe. Csak hallottam, hogy félmillió, és aztán nem kérdeztem többé.

Úgy értem, hogy még ha valaki jó is, szent környezetből jött, de lement a tudatosság eme szintjére, ide az anyagi világba, akkor el is fog felejteni sok dolgot, de mégis jó dolgokat fog tenni. Érted, amit mondok? (Igen.) Olyan jót, ami telik tőled, tekintetbe véve az összes nyomást körülötted, és rossz hatásokat. Oké? És a dolgok, amit etetnek veled, és tanítanak neked és kényszerítenek téged, már kisbaba korod óta. (Igen, Mester.) És aztán emiatt nem vagy teljesen ura önmagadnak, ahogyan lettél volna. (Értem.) Ahogyan lennie kellene, vagy ahogyan akartad. De még akkor is, meg tudod mondani, hogy egy személy rossz-e vagy jó, ha tesz egy jó dolgot. Nem csak jól beszél. Bárki tud jó dolgot mondani. Hallottam sokat, sokat nagyon jól beszélni. Oké? (igen.) Csak majdnem mint egy másológép vagy papagáj. Oké? Nagyon üresnek érzem. (Igen, Mester.) Nincs benne anyag. Talán csak tanul a szentírásokból és aztán csak kiköpi újra. (Igen.) Vagy hozzáad valami többet, de semmi, mert nincs meg nekik a felismerés belül.

Viszont ezzel szemben néhány világi ember, ők magasabb szintről jöttek. Lejöttek, még segítik a világot. Sok segítőnk van a világon. Látod odakint? Látod? (Igen.) Mint a PETA (Emberek az állatokkal való etikus bánásmódért) szervezet, polgárjogi szervezetek, sok, sok szervezet és csoport a világon és egyének, ők küzdenek. Érted? (Igen, Mester.) Küzdenek a sötét erővel ezen a világon. De többnyire nagyon nehéz, sok az akadály nekik. De mégis folytatják. (Igen.)

Továbbiak megtekintése
Epizód  2 / 4
1
2020-11-16
11205 megtekintés
2
2020-11-17
7127 megtekintés
3
2020-11-18
7184 megtekintés
4
2020-11-19
6455 megtekintés
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android