Keresés
Ezután következik
 

KÜLÖNLEGES! / Legyél vegán

Konstruktív fejlemények a világ vezetőitől és kormányaitól 5. rész az 5-ből

2022-12-12
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
A mexikói kongresszus volt szenátora, Jesusa Rodríguez (vegán) sürgősen felszólított az állat-népek tenyésztésének, fogyasztásának és mindenfajta kizsákmányolásának megszüntetésére. “ És változtassuk meg a fehérjeforrást. Más szóval, felejtsük el az állatok bármilyen módon történő felhaszná- lását, élelem, ruházat, tudományos kutatás, szórakoztatás miatt. Az állatoknak ugyanolyan joguk van az élethez, mint neked és nekem. Nincs okunk arra, hogy továbbra is kizsákmányoljuk őket. Az állattenyésztő ágazatnak le kell állnia. A tejipart be kell zárni. Át kell alakulniuk. Az emberek nem fogyaszthatják tovább az állatokat, mert ezzel nem csak a világ életképességét veszélyeztetjük... Nekem úgy tűnik, hogy jelenleg ezt a gondolkodás világszerte zajlik. És ez az átmenet sürgős. ” “ Amerika és a világ veganizálása sürgős. ”

2023-ra a francia iskolai menzákon országszerte legalább hetente egyszer kizárólag vegetáriánus menüt kínálnak majd, a közigazgatási hivatalok étkezdéiben pedig naponta kell vegetáriánus választékot kínálni. “ Ízletes. Mindent imádok! Jó az egészségnek, és a bolygónak is. ”

Emellett a franciaországi Párizs kormánya bejelentette, hogy 2027-ig a városi önkormányzat 1300 étkezdéjében, iskolákban, óvodákban, idősek otthonában és önkormányzati vállalatoknál működő étkezdékben a hét két napján kizárólag vegetáriánus menüt kell felszolgálni. A fennmaradó három napon is növényi alternatívát kell kínálni.

Németországban először írt alá az ország kormánykoalíciója olyan megállapodást, amely hivatalosan politikai napirendre tűzte a növényi alapú táplálkozást. A megállapodás kimondta: "Erősíteni fogjuk a növényi alapú alternatívákat, és kiállunk az olyan innovációk, mint az alternatív fehérjeforrások és a húspótló termékek jóváhagyása mellett az EU-ban."

Németországban élen jár az ország egészségügyi minisztere, Őexcellenciája Prof. Dr. Karl Lauterbach (vegetáriánus), aki epidemiológus és orvos, és több alkalommal is az állat-személy húsfogyasztás drasztikus csökkentésére szólított fel Németországban. Kijelentette:

"A húsfogyasztás Németországban sok szempontból teljesen ésszerűtlen, az őrültséggel határos, ha belegondolunk. ... Az állatok általában kínok között élnek, különben az olcsó húst egyáltalán nem lehetne előállítani."

"Nem engedhetjük meg magunknak többé a húsalapú étrendet. Túl sok metánt és CO2-t termel, ezért el kell hagynunk. ... Mi értelme az állatokkal szembeni kegyetlenségnek, hogy egészség- telenül táplálkozzunk, és közben tönkretegyük az éghajlatot? ... Hosszú távon 80 százalékkal csökkenthetnénk a húsfogyasztást. Nem csak Németországban, hanem világszerte."

Németország gazdasági együttműködési és fejlesztési minisztere, őexcellenciája Svenja Schulze (vegetáriánus), az állat-személy húsfogyasztás az állat-személy húsfogyasztás csökkentésére szólított fel a világ polgárai számára a világ éhezésének mérséklése érdekében. Megjegyezte például, hogy a németországi sertés-nép hústermelés 30%-os csökkentése az ország szántóterületének egytizedét szabadítaná fel ötmillió tonna gabona termesztésére. "A gabonának mindenekelőtt az asztalra kell kerülnie - anélkül, hogy átmenne a takarmányvályún." "A fenyegető élelmiszerválságra való tekintettel gabonára van szükségünk az emberek táplálására."

Majd a sertés-népet tenyésztők érdekképviseletének éves találkozóján Silvia Bender, az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Minisztérium német államtitkára, őexcellenciája Silvia Bender arra hivatkozott, hogy Németországnak meg kell védenie az emberi egészséget, az éghajlatot és a környezetet, kijelentve: "Felére kell csökkentenünk a húsfogyasztásunkat". "Minél kevesebb állatot tartunk, annál jobb".

20 város, valamint 208 kormányzati vezető és politikai párt csatlakozott tudósokhoz, csoportokhoz, hírességekhez és másokhoz világszerte, hogy támogassák a Növényi alapú szerződést. Ha a nemzeti kormányok tárgyalnának róla, céljuk az lenne, hogy megállítsák az állat-népet tenyésztő ipar által okozott széles körű pusztítást, és elősegítsék az áttérést az egészségesebb, fenntartható növényi alapú étrendre.

Stb...

Ez csak néhány a világ vezetőitől és kormányaitól származó konstruktív fejlemények közül, amelyek segítik világunkat egy biztonságosabb, egészségesebb, békésebb és virágzóbb jövő felé haladni. A Menny áldjon minden érintettet egyre több bölcsességgel és bátorsággal, hogy további helyes politikai lépéseket tegyenek.

“ Tegyük fel, hogy a bio növényi alapú táplálkozást népszerűsítitek, és bárki, a kormány, bárki, aki úgy döntött, hogy jóváhagyja ezt a növényi alapú étrendi megoldást, csak jóváhagyja, az, Istenem, több ezer milliárd spirituális érdempontot fog szerezni. És rengeteg pontra van szükségünk ahhoz, hogy visszatérhessünk a Mennybe. Aki ezt akár csak egyszer is jóváhagyja, elég neki, hogy máris a Mennybe repüljön, miután elhagyja ezt a világot. Még zarándoklatra sincs szüksége, nem is kell tennie semmi mást. Aki ezt jóváhagyta, és aki gondoskodik arról, hogy ez megvalósuljon, az ugyanolyan spirituális érdempontokat fog kapni, amit a Menny adományoz majd nekik. ”

További részletekért és ingyenes letöltésért kérjük, látogasson el a következő weboldalra SupremeMasterTV.com/scrolls
Továbbiak megtekintése
Epizód  5 / 5
Továbbiak megtekintése
Legfrissebb videók
2023-04-02
91 megtekintés
2023-04-01
756 megtekintés
32:28
2023-03-31
83 megtekintés
2023-03-31
98 megtekintés
2023-03-31
59 megtekintés
2023-03-30
844 megtekintés
37:22

Figyelemreméltó hírek

183 megtekintés
2023-03-30
183 megtekintés
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android