Keresés
Ezután következik
 

KÜLÖNLEGES! / Legyél vegán

Konstruktív fejlemények a világ vezetőitől és kormányaitól 1. rész az 5-ből

2022-12-12
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
Spanyolország fogyasztóvédelmi minisztere, Őexcellenciája Alberto Garzón, a Ragyogó Világ Bátor Vezetőségi Díj kitüntetettje bátran felszólított az állat-személy húsfogyasztás csökkentésére az üvegházhatású gázok mérséklése érdekében. “ Aggódom. Aggódom polgártársaink egészsége miatt, és aggódom bolygónk egészsége miatt. Bolygó nélkül nincs életünk. Bolygó nélkül nincsenek fizetéseink. Bolygó nélkül nincs gazdaság. Megváltoztathatjuk az étrendünket, és javíthatunk a bolygó állapotán. ”

Kérése részeként a miniszter kiemelte Spanyolország mélyreható sebezhetőségét az elsivatagosodással szemben, ami - mint megjegyezte - örökre megváltoztathatja az országot.

Figyelmeztetett arra, hogy több állat-személy húst fogyasztanak Spanyolországban, mint bármely más európai uniós országban, és évente 70 millió szárazföldi állat-személyt vágnak le. “ A túlzott húsfogyasztás árt az egészségünknek és a bolygónak is. A mi egészségünk és családjaink egészsége forog kockán. És ez egy olyan probléma, amellyel minél hamarabb foglalkoznunk kell. ”

Belgium miniszterelnöke, Őexcellenciája Alexander De Croo, a globális felmelegedés kezelésének első lépéseként kevesebb állat-személy hús fogyasztására szólított fel, írva: "Az Európai Unió célja, hogy 2030-ra 55%-kal csökkentse [az üvegházhatású gázok kibocsátását], és 2050-re elérje a nettó nulla kibocsátást. Eme ambiciózus célokra az első reakciónk, hogy kevesebb húst kéne ennünk, kevesebbet repülnünk, újra használnunk, amit használunk, és meg kellene kérdőjeleznünk azt a feltevésünket, hogy a bruttó hazai terméknek állandóan nőnie kell."

Kanada bejelentette a kormány nagy beruházását a környezetbarát növényi alapú fehérjékbe. “ Ahogy az emberek világszerte egyre több növényi alapú terméket kezdenek fogyasztani, lehetőségünk nyílik arra, hogy a kanadai innovációt és a kanadai terményeket összehozzuk, és esélyt kapunk arra, hogy jó és jól fizető munkahelyeket teremtsünk. Ma bejelenthetem, hogy kormányunk közel 100 millió kanadai dollárral járul hozzá a Merit Functional Foods winnipegi telephelyéhez. Ez a létesítmény világelső lesz a növényi alapú fehérjék területén, és jó munkahelyeket teremt egy gyorsan növekvő területen. ”

New York City a Vegan Fridays kezdeményezés keretében pénteken vegán étkezést vezetett be az iskolai menükbe az 1700 állami iskolában. A fejlesztéssel kapcsolatban New York polgármestere, a tiszteletreméltó Eric Adams így nyilatkozott: "A növényi alapú lehetőségek az iskolákban egészséges táplálkozást és egészséges életmódot jelentenek, és New York City több ezer diákjának életminőségét javítják." “ Gyermekeinket nem szabad folyamatosan olyan ételekkel etetni, amelyek egészségügyi válságot okoznak: gyermekkori elhízás, gyermekkori cukorbetegség, asztma. ”

Eric Adams polgármester sürgette polgártársait is, hogy válasszák az egészséges növényi alapú étrendet. “ Arra biztatom a new yorkiakat, hogy minél több növényi alapú ételt fogyasszanak. Minél több növényi alapú ételt fogyasztanak, annál egészségesebbek lesznek. ”

New York városa is bevezette a húsmentes hétfőket az állami iskolákban, az állat-személy húst elhagyva az étlapról a hét egy napján. “ Azt akarjuk, hogy (a diákok) a lehető legegészségesebbek legyenek, és azt akarjuk, hogy a lehető legjobban tanuljanak… ” “ Ez azt jelenti, hogy mind az 1,1 millió gyermek minden hétfőn egészséges, ízletes, vegetáriánus ételeket fog enni. A vegetáriánus lehetőségek csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és a rák kockázatát. A környezetnek is jót tesz, mert segít csökkenteni a szénlábnyomunkat és megőrizni az alapvető erőforrásokat, köztük a vizet is. ” “ Nemcsak a családokat, hanem a bolygónkat is megmentjük. ”

A Los Angeles egyesült tankerület is részt vesz a Húsmentes hétfő programban, és hétfőnként 1302 iskolában 664 000 diáknak biztosít állat-személy húsmentes étkezést. Az iskolakörzet a diákokat a növényi alapú ételek választásának egészségügyi előnyeiről is tájékoztatja.

Stb...

Ez csak néhány a világ vezetőitől és kormányaitól származó konstruktív fejlemények közül, amelyek segítik világunkat egy biztonságosabb, egészségesebb, békésebb és virágzóbb jövő felé haladni. A Menny áldjon minden érintettet egyre több bölcsességgel és bátorsággal, hogy további helyes politikai lépéseket tegyenek.

“ Tegyük fel, hogy a bio növényi alapú táplálkozást népszerűsítitek, és bárki, a kormány, bárki, aki úgy döntött, hogy jóváhagyja ezt a növényi alapú étrendi megoldást, csak jóváhagyja, az, Istenem, több ezer milliárd spirituális érdempontot fog szerezni. És rengeteg pontra van szükségünk ahhoz, hogy visszatérhessünk a Mennybe. Aki ezt akár csak egyszer is jóváhagyja, elég neki, hogy máris a Mennybe repüljön, miután elhagyja ezt a világot. Még zarándoklatra sincs szüksége, nem is kell tennie semmi mást. Aki ezt jóváhagyta, és aki gondoskodik arról, hogy ez megvalósuljon, az ugyanolyan spirituális érdempontokat fog kapni, amit a Menny adományoz majd nekik. ”

További részletekért és ingyenes letöltésért kérjük, látogasson el a következő weboldalra SupremeMasterTV.com/scrolls
Továbbiak megtekintése
Epizód  1 / 5
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android