Cari
Seterusnya

Siri Ramalan Silam tentang Planet Kita

Siri Ramalan Silam tentang Planet Kita:Ramalan Mengenai Zaman Keemasan, Bahagian 169 – Ramalan tentang Penyelamat Sebenar oleh Seishi Onisaburo Deguchi (penyokong veganisme)

2021-11-21
BAHASA:English
Butiran
Muat Turun Docx
Baca Lebih Lanjut
Ia terlalu berharga, nafas, nyawa, hari-hari, tahun-tahun kamu di Bumi sini. Gunakannya supaya apabila kamu naik ke atas, kamu senyum. “Oh! Saya telah buat sebaik yang boleh untuk amalan spiritual. Saya berada di alam ini kerana saya telah berusaha untuk memperolehnya.”

Jangan hanya berpaut pada segala godaan kecil di dunia ini dan sedikit keselesaan dalam hidup ini, dan terlepas peluang spiritual untuk pergi ke peringkat yg lebih tinggi. Kuasa Guru boleh berkati kamu tetapi jika kamu hanya gunakannya untuk apa-apa saja yang lain, jika kamu menyalahgunakan kuasa ini hanya untuk sedikit untung duniawi atau sedikit keseronokan, maka kamu kehilangannya. Kemudian selepas telah meninggal, kamu hanya duduk di sesuatu tempat, mungkin di Astral, Peringkat Kedua atau Peringkat Ketiga, melihat semua anak murid lain terbang lalu. Kemudian kamu akan berasa sesal dengan kamu tak seharusnya begitu banyak berpaut pada dunia ini.
Kongsi
Berkongsi Ke
Benamkan
Bermula pada
Muat Turun
Telefon Bimbit
Telefon Bimbit
iPhone
Android
Menonton di Pelayar Telefon Bimbit
GO
GO
Aplikasi
Imbas kod QR atau pilih sistem telefon yang betul untuk muat turun
iPhone
Android