Cari
Seterusnya
 

ISTIMEWA! / Lawatan ke Syurga dan Neraka: Testimoni

Lawatan ke Neraka, Bahagian 5 – Nama Suci ialah Perlindungan Sebenar

2021-05-24
Butiran
Muat Turun Docx
Baca Lebih Lanjut

(Saya alami suatu pengalaman dalaman. Saya melawat sebuah alam neraka. Ada banyak makhluk yang kelihatan sangat garang dan kelihatan macam mereka nak makan saya hidup-hidup. Saya juga mendapati bahawa ada tiga, empat orang saudara seguru di sebelah saya. Saya berkata kepada mereka, “Mari kita lafazkan Nama Suci.” Saya melafazkannya bersama mereka. Selepas itu, wajah makhluk-makhluk itu bertukar. Mereka berlutut dan menyembah kami. Saya ingin mengucapkan berbanyak berterima kasih kepada Guru kerana berikan Nama Suci kepada saya. Sejak itu, kepercayaan saya menjadi teguh. Saya ingin ucap terima kasih kpd Guru.) Sama-sama. Bagus!

Saya telah beritahu kamu bahawa Lima Nama Suci sangat penting, sangat berkuasa. Meskipun kamu di neraka, jika kamu ingat akannya, kamu akan dibebaskan. Masih ingat itu? Ya. Nama lima Dewa Besar Lima Alam… Dalam Lima Alam, Mereka ialah raja. Jadi sesiapa dengar nama Mereka, mereka benar-benar menyembah. Maka tiada orang yg boleh sentuh kamu. Itu perlindungan sebenar, bukan sahaja dalam hidup fizikal tetapi juga di neraka dan Syurga, apa-apa saja alam semesta yg kamu pergi.

Hargailah ini. Meskipun kamu tiada pengalaman seperti saudaramu di sana, percayalah saya. Ya? (Ya.) Saya tiada sebab untuk membohongi kamu.

Menjadi vegan, Bertaubat = Selamatkan roh anda!

Setiap anak murid Guru ada pengalaman spiritual dalaman atau berkat duniawi luaran yang sama, berbeza atau lebih banyak. Ini hanyalah beberapa contoh. Biasanya kami tidak mendedahkannya, mengikut nasihat Guru.

Untuk butiran lanjut dan muat turun percuma, sila kunjungi SupremeMasterTV.com/to-heaven

Kongsi
Berkongsi Ke
Benamkan
Bermula pada
Muat Turun
Telefon Bimbit
Telefon Bimbit
iPhone
Android
Menonton di Pelayar Telefon Bimbit
GO
GO
Aplikasi
Imbas kod QR atau pilih sistem telefon yang betul untuk muat turun
iPhone
Android