Търси по дата
От До
СПЕЦИАЛНИ!

СПЕШНО послание на Върховния Учител Чинг Хай към всички световни лидери и правителства

01:04:30

СПЕШНО послание на Върховния Учител Чинг Хай към всички световни лидери и правителства

Уважаеми лидери и правителствени членове, искрено съм Ви благодарна за всичко, което сте направили досега, за да помогнете на света по най-добрия възможен начин. Благодаря Ви на всички. Това е просто напомняне, защото знам, че Вие знаете кое е правилното нещо. Вие трябва да закриляте всички под опеката си - съгражданите си и съобитателите си, така наречените животни. Те са абсолютно беззащитни и оставени на милостта на хората. Всъщност, НЯМА ХУМАННО УБИВАНЕ, няма такова нещо като законно масово избиване на невинните. СВЕТЪТ ГОРИ, заплашва да стане и по-лошо всеки момент, ХОРА И ЖИВОТНИ ЗАГИВАТ с алармираща скорост. Небесата и Земята ни поразяват с все по-нови, по-непознати болести. Белезите на разрушение се виждат навсякъде. ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИТЕ ЗНАЦИ СА ЯСНИ и очевидни по целия свят! Климатичните промени се ускоряват. Животновъдството, риболовът, индустриите с яйца, с мляко и т.н. - всичко, свързано с животните, е най-големият производител на смъртоносния газ метан, който загрява планетата ни. Затова, прекратяването на тези жестоки, смъртоносни бизнеси е най-бързият начин да охладим нашата планета Земя. Вие имате властта да прекратите всичко това. Вие имате привилегията ДА НАЛОЖИТЕ ВЕГАНСКИ ЗАКОН, БЕЗ ПОВЕЧЕ БИЗНЕСИ, СВЪРЗАНИ СЪС СТРАДАНИЯ НА ЖИВОТНИ. Без никаква болка и агония за всички същества – хора и животни. Защото добротата ще породи доброта, и състраданието ще породи състрадание. Милостта ще породи милост от Небесата. И този ВЕГАНСКИ ЗАКОН Е НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ НАЧИН ДА СЕ СПАСИ НАШИЯТ СВЯТ. Затова, не бягайте повече от това неизбежно решение. Просто СЪЗДАЙТЕ ВЕГАНСКИЯ ЗАКОН И ГО ПОДПИШЕТЕ. Преди да е станало твърде късно за Вас да изберете правилното нещо, преди да е станало твърде късно дори да се разкаете. Преди още гняв Божий да се спусне върху нас, с по-свирепо време, с повече епидемии, с повече ужас, с повече изгубени животи, с повече изчерпани скъпоценни ресурси, с повече финансови катастрофи. Работете за Бог, с Бог. И ще се чувствате леко, чисти и щастливи от това, че ВЪРШИТЕ ПРАВИЛНОТО НЕЩО, СЕГА. Създайте ЗАКОНА ЗА ВЕГАНСТВОТО, за да спасим нашия свят. НАПРАВЕТЕ ВЕГАНСТВОТО ЗАКОН. За всичките ни предавания, зрителите могат да изтеглят това послание безплатно и да го изпратят на своите уважавани правителствени лидери, на семействата и приятелите си. Бог да ви благослови. Другите три скорошни специални послания: „Спешното послание на Върховния Учител Чинг Хай към всички собственици на месен бизнес и животновъдни ферми, също на риболовни, яйчни, млечни, за козина, лабораторни тестове, козметични и кожени индустрии”, „Спешен призив на Върховния Учител Чинг Хай да спасим нашия свят и молитва за Вегански свят“ и „Спешното послание на Върховния Учител Чинг Хай към всички религиозни и духовни лидери“ могат също да се изтеглят безплатно на SupremeMasterTV.com/download
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-29   16039 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-29

Peace News Around The World #14

00:03:21

Peace News Around The World #14

СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-27   63 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-27

PRAY FOR WORLD VEGAN

00:05:29

PRAY FOR WORLD VEGAN

click here to watch the full message
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-20   10348 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-20

Noble Nations and Regions with Animals Protection Laws

00:01:48

Noble Nations and Regions with Animals Protection Laws

СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-20   111 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-20

Animal Livestock Raising Most Polluting Industry

00:01:44

Animal Livestock Raising Most Polluting Industry

СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-12   240 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-12

Спешен призив на Върховния Учител Чинг Хай да спасим нашия свят и да се молим за Вегански Свят 6 февруари 2020

01:36:40

Спешен призив на Върховния Учител Чинг Хай да спасим нашия свят и да се молим за Вегански Свят 6 февруари 2020

Не искам да говоря вече заобиколно. Времето ни е кратко. Светът ни е с надвиснала опасност. Небесата са разгневени. Земята е разгневена. Природата е разгневена, очаква, очаква ни да се върнем към първоначалната си любяща, добра същност, такава както Бог ни е предназначил да имаме. Очаква ни да използваме тази сила, за да спасим другите и да спасим себе си и семействата си. Помогнете на планетата. Спасете животните. Спасете нашия свят. Бъдете герои. Ние ще се молим заедно. Ако вярвате в справедливостта, дори и да не можете да сте вегани в този момент, просто се молете да станете скоро. Молете се за Вегански Свят. Молете се заедно с нас на тази дата В неделя, 9 февруари 2020, тази година, 9 ч. сл. об. по хонконгско време. Нашите молитви ще бъдат могъщи, защото са заедно с Небесата и Светците и Божията Сила. Уверявам ви. Това е огромна сила, която никога преди не е била позната на човечеството, особено сега, когато го правим заедно, и сте станали вегани, или се молите да бъдете вегани, или смятате да станете вегани с цялото свое милосърдно, вродено качество вътре във вас. Ще бъде ефективно, много ефективно. Моля ви, кажете също и на другите членове на семейството си, на ваши приятели, познати, на когото знаете, да се моли заедно с вас, с нас, за вегански свят. Това е също добре и за тях. Можем ДА СЕ МОЛИМ, ДА МЕДИТИРАМЕ ЗАЕДНО за около половин час. И можем също да продължим всеки уикенд така; ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТНОВО. Да правим това, освен всичко друго, което правим, докато Веганският Свят дойде. Няма да спрем. Дори ако искрено седнете за пет минути, двадесет минути - всичко помага да се пречисти светът ни и да спасим децата си, да живеем един благороден, стойностен, благоприличен живот, подобаващ за децата на Бог. Присъединете се, за да спасим невинните. Да спасим света. Моля ви! Нега Бог ви благослови завинаги, многократно, в този живот и в следващия. Има няколко тиктакащи бомби, не е само една. Не е нужно дори да чакаме климатичните промени. Цялата тази гневна енергия, енергия на страдание, е насочена към нас. В сравнение с тази енергия, атомната бомба е нищо. Като детска играчка е. Адът е неизбежен, ако не променим начина си на живот. Бъдете с нас, моля, да медитираме всяка неделя в 9 часа вечерта (по хонгконгско време). Настройте си алармата където и да сте, каквото и да правите, моля ви, спрете за няколко минути, за да се помолите за Вегански Свят заедно с нас, заедно с мен.
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-11   49100 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-11

СПЕШНО послание към всички с месен бизнес и собственици на животновъдни фабрики и ферми

00:53:55

СПЕШНО послание към всички с месен бизнес и собственици на животновъдни фабрики и ферми

Скъпи всички бизнесмени и групи с бизнес с животинско месо, както и собственици на животновъдства: Моля, обърнете внимание, защото това е много, много важно за вас. Вие трябва да знаете това преди да е станало твърде късно – за вас. Ето за какво ще ви осъди адът: ... Може би не го правите умишлено. Може би не се замисляте за това, но трябва да се замислите, защото то ви засяга. Вие ще отидете в ада и ще страдате много повече, хиляда пъти повече, отколкото тези животни и хора са страдали заради вашия кървав бизнес. Аз не се кълна. Кръвта е по ръцете ви. По тялото ви, в косата ви, в стомаха ви, в дъха ви, в дробовете ви, в колите ви, в къщите ви, в храната ви, в обувките ви, в кожените ви обувки, които носите. Във всичко. Всичко е изцапано с кръв, напоено с кръв. Обърнете се сега, когато още можете. Започнете нов живот. Обещавам ви, че ще се застъпя пред Небесата за вас. Защото ви обичам, въпреки това, което сте направили. Спрете убийствата. Спрете ги сега и се разкайте, за да не бъде Божията милост възпрепятствана за вас и за вашите близки. Бог да ви помогне да се пробудите скоро.
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-10   91387 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-10

Върховният Учител Чинг Хай: „СПЕШНО послание към всички религиозни и духовни лидери”

00:33:25

Върховният Учител Чинг Хай: „СПЕШНО послание към всички религиозни и духовни лидери”

Ваши Преподобни Светейшества, Високо Почитаеми свещеници, свещенички, монаси, монахини от различни вероизповедания, отправям Ви най-добрите си пожелания и смирени молитви за Вашето благополучие, с Божията милост. Въпреки че времето ми е ограничено и много ценно, защото съм все още в интензивен медитативен ритрийт за Вегански Свят, Мирен Свят, спешният зов на планетата и на нашия свят ме подтиква. Чувствам, че трябва да предам няколко спешни послания на Ваши Светейшества и Преподобия. Като велики духовни водачи, Вие също така сте осъзнали опустошението, което се случва на нашата планета, пряко свързано с ускорените климатични промени, причинени от жестокото поведение и бруталните навици на хората, които не е толкова трудно да се променят, щом веднъж се приложи принципът на любовта. Моля Ви, кажете тази истина на привържениците си. Кажете им, че трябва да се променим. Защото НЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ СМЕ ДЕЦАТА НА БОГ, АКО УБИВАМЕ ДРУГИ ДЕЦА НА БОГ. НЕ МОЖЕМ ДА ТВЪРДИМ, ЧЕ СМЕ БЪДЕЩИ БУДИ, АКО МАСОВО ИЗБИВАМЕ ДРУГИ БЪДЕЩИ БУДИ, независимо дали са в човешка или животинска форма. НЕ МОЖЕМ ДА ТВЪРДИМ, ЧЕ ОБИЧАМЕ БОГ, А БЕЗМИЛОСТНО ДА УНИЩОЖАВАМЕ ТВОРЕНИЕТО МУ/Й. А СЕГА РАЗРУШАВАМЕ И НЕГОВАТА/НЕЙНАТА ПЛАНЕТА. Моля Ви, учете на това своите последователи отново и отново, те гледат към Вас, кам Ваши Светейшества и Преподобия, като към икони на състраданието и святата любов. В Божията Любов, благодаря Ви. Моля, продължете да гледате, за да научите повече. Силно препоръчително да се гледа!
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-09   35267 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-03-09

Spiritual “Dos and Don’ts”

00:03:00

Spiritual “Dos and Don’ts”

СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-27   700 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-27

S.M. Celestial Jewelry Series X – Millennium Lotus

00:02:16

S.M. Celestial Jewelry Series X – Millennium Lotus

СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-19   1187 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-19

TOP 5 BAD BUSINESSES

00:01:37

TOP 5 BAD BUSINESSES

СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-14   4359 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-14

BE A HERO, SAVE OUR KIDS, BAN ALL MEAT, NOW!

00:06:58

BE A HERO, SAVE OUR KIDS, BAN ALL MEAT, NOW!

СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-14   16363 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-14

Veg - The Successful Executive Diet

00:05:49

Veg - The Successful Executive Diet

СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-01   341 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-01

S.M. Celestial Jewelry – Elixir

00:02:13

S.M. Celestial Jewelry – Elixir

СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-01   6102 Преглед
СПЕЦИАЛНИ!
2020-02-01
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android
Субтитри